1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kod

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patson93, Styczeń 23, 2016.

  1. patson93

    patson93 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam kupiłem kod dod odstepu na xbox live.Kod "aktywny"wszystko działa ok do momentu wyszukiwaia przeciwnika ma z tym problem kod mam juz z 15 dni aktywowany i do tej pory nie moze znależć mi przeciwnika.Co moze byc powodem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Może masz NAT w konsoli zamknięty, zamiast otwartego.
     
  4. sephitorh

    sephitorh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Brak ludzi do wspólnego grania?
     
  5. patson93

    patson93 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    kupiłem xboxa zaraz po wyjsciu fifa16 wraz z kodem live gold na 3 miesiace i było wszystko ok. Po 3 miesiacach kupiłem nowy kod dostepu na miesiac po wpisaniu go przyszedł mi nawet e mal ze mam aktywny dostep do live ,ale co z tego jak szuka i nie moze znalezc mi przeciwnika (fifa16)
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1260
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gdyby to byłą wina subskrypcji to byś miał napisane brak subskrypcji gold, tutaj albo brak ludzi do grania albo problem z połączeniem.
     
  7. patson93

    patson93 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Rodzaj NAT:Zamkniety |Jak zrobic zeby go otworzyć ?
     
  8. marcincs

    marcincs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Musisz odblokować te porty w swoim routerze
    Port 88 (UDP)
    Port 3074 (UDP i TCP)
    Port 53 (UDP i TCP)
    Port 80 (TCP)
    Port 500 (UDP)
    Port 3544 (UDP)
    Port 4500 (UDP)
    Dzisiaj robiłem to samo :)
    Nat otwarty ;-)

    Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
     
  9. patson93

    patson93 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    gdzie mam wejsc i to zrobic nie mama bladego pojecia
     
  10. marcincs

    marcincs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Musisz wejść w ustawienia swoje routera. Dużo jest o tym na Forum. Poszukaj to nie boli ;-)

    Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

    Masz tu na przykładzie TP link
    http://www.tp-link.com.pl/faq-72.html

    Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Styczeń 23, 2016
  11. patson93

    patson93 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie moge znaleźć ustawien do mojego routera HUAWEI B315 :(
     
  12. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    wpisz to w google( "ustawienia routera HUAWEI B315" ), i już masz, instrukcję
    ustawienia routera HUAWEI B315.
     
  13. cyfilis

    cyfilis Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Proszę o przejście do sekcji "Konfiguracja" w głównym menu gry FIFA. Przechodzimy do Ustawień Sieciowych i wyłączamy wyszukiwanie na pod. przybliżonej lokalizacji - Matchmaking.

    Następnie wybieramy opcję "Profil" > "Usuń". Następnie usuwamy wszystkie pliki, z wyjątkiem plików które w nazwie mają słowo Kariera oraz Ustawień osobistych. Resztę można śmiało usunąć (tj aktualizacje składów/katalogu/Matchday etc).

    Następnie przechodzimy do "Edytuj zespoły" i wybieramy opcję "Przywróć domyślne składy". Po wykonaniu tych kroków problem powinien zostać rozwiązany.
     
  14. patson93

    patson93 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    he wczoraj byłem u sasiada i na jego internecie normalnie mi sie połaczyło. Powiedział mi ,ze problem lezy w karcie sim prawdopodobnie operat ja zablokował bo ktos probował sie włamać
     
  15. patson93

    patson93 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2016
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zrobiłem konfiguracje.Grałem w niedzielę i poniedziałek ,a dzisiaj znowu to samo szuka i nie może znaleźć. Co robić ? Nawet NAT był otwarty jak patrzyłem i to nie pomogło ;(
     
  16. cyfilis

    cyfilis Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mi w sezonach i FUT (Choć już tam nie gram) czasami też zajmuje kilka minut zanim kogoś znajdzie.
    W niższych ligach jest trudniej znaleźć przeciwnika.


    //EDIT

    Zadzwoń do obsługi klienta EA Polska. Wyślą Ci jakieś instrukcje na maila i rozwiążą problem.
     

Poleć forum