1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki .AVI XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KoX94, Sierpień 6, 2011.

  1. KoX94

    KoX94 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!

    Jestem posiadaczem nieprzerobionej konsolki x'a Slim'a.Od czasu jej dostania zastanawiałem się czy można odtworzyć filmy z dysku na konsolce.Przeszukałem dosyć tematów.Wiadome trzeba ściągnąć Kodeki.Jednak czy on są zapisywane na zawsze?Czy jednak trzeba za każdym odtwarzaniem filmu w .avi ściągać kodeki?Jedyny z większych problemów jest to ,że nie posiadam w swoim domu Routera,jest on u wujka(120m).Nie będę przerabiał konsoli.Czy jest jakiś sposób podłączenia Slim'a na ''odległość''?

    Proszę o szybkie odpowiedzi!
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ImYourFather

    ImYourFather Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozna przez wifi, ale czy Ci zlapie sygnal to inna sprawa.

    skoro w pc masz neta to mozesz udostepnic to polaczenie xboxowi, ale musisz miec dwie karty sieciowe.
     
  4. KoX94

    KoX94 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dwie karty To w takim razie dam se spokój z tym połączeniem,lecz co z tymi kodekami ? Jeżeli chodzi o te kodeki to bym mógł podłączyć X'a u wuja na tą chwilę jeżeli się wgrywają na zawsze...
     
  5. Kyron

    Kyron Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    361
    Polubienia:
    206
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie zgrasz filmów na dysk choćbyś się wściekł.Sam chciałem tam kolekcje avi hd wcisnąć.Tylko z płyty lub pena odtworzysz.
     
  6. KoX94

    KoX94 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kyron nie chodziło mi o oryginalny dysk bo tylko mam 4 gb chodziło mi o pena lub dysk przenośny ;) To jak z tymi kodekami bo jeszcze odpowiedzi nie dostałem...
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak raz ściągniesz kodeki, to już więcej nie będziesz musiał. No chyba, że specjalnie je sobie skasujesz.
     
  8. KoX94

    KoX94 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzięki Temat do zamknięcia!
     
Wczytywanie...

Poleć forum