1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki AVI

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lord Ez_pot, Styczeń 23, 2010.

  1. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Witam, chciałbym się dowiedzieć jaka jest najszybsza i w miarę prosta metoda wgrania kodeków pozwalających na odtworzenie plików *.avi? Dla ułatwienia podam, że nie może to byś ściągnięcie ich z XBL. Proszę o jakiś w miarę zrozumiały poradnik, bądź dokładne opisanie tutaj tego w poście, bez idiotyzmów typu, poszukaj w google, albo "teraz trzeba ściągnąć jeden plik, gdzieś go tutaj widziałem - poszukaj sobie"... Liczę na odpowiedź jakiegoś fachowca, który w razie problemu umiałby też dokładnie pomóc w sprawie nawet rozmową przez gg/telefon.
    Z góry dziękuję i pozdrawiam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma innego sposobu niż XBL
     
  4. artiszarik

    artiszarik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak kolega wyżej. Chcesz oglądać filmy bez XBL to przekonwertuj je na *wmv.
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    lub przez transfer kit
     
  6. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Mógłbyś bardziej rozwinąć myśl? Co masz na myśli z poprzez transfer kit? Pierwszy raz słyszę to słowo.
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Transfer kit to kabel umozliwiajacy tansmisje danych z dysku xboxa na dysk kompa i na odwrot :)
     
  8. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli podpiąć dysk z xboxa do pc i bezpośrednio wrzucić kodeki
     
  9. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tego się raczej tak nie da tylko i wyłącznie XBL !!! ja mam drugą konsolę i odzyskałem sobie tag gracza , pobrałem kodeki do DiviX i co **** ! żeby oglądać filmy DiviX muszę być połączony z XBL chodź na chwilę żeby tylko wystartował film jak już się uruchomi to mogę kabel odpiąć hmmm czytałem że tak jest i strasznie mnie to denerwuję grrrr
     
  10. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie da sie przez transfer kit
     
  11. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    japon25 - masz taki kabel sam i potrafisz się tym doskonale obsługiwać?
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tzn da sie wrzucisz przez transfer kit i bedzie działac ale tylko na konsoli z homebrew
     
  13. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Czyli konkretniej z czym? Ludzie możecie gadać bez szyfrów :D ??
     
  14. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    za duzo kombinujecie. nie wierz w te Kity. mozna wylacznie przez Xlive i temat do zamkniecia. nie wszystkie sprawy da sie obejsc kolego
     
Wczytywanie...

Poleć forum