1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki divx - czy trzeba być zalogowanym?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez SAWIK PL, Marzec 15, 2009.

  1. SAWIK PL

    SAWIK PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje pytanko brzmi, czy za każdym razem xbox ściąga z live'a kodeki czy powinien tylko raz ( przy aktualizacji ). Przy każdym filmie muszę być zalogowany bo inaczej wyskakuje komunikat że brakuje kodeków. Zaznaczam że mój xbox nie jest przerobiony.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Ty pytasz czy stwierdzasz że musisz być zalogowany? podłączasz -> odpalasz film -> się ściąga
     
  4. SAWIK PL

    SAWIK PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli muszę być zalogowany aby odpalić film tak ? Tzn. kodeki nie ściągają się raz i po sprawie, tylko za każdym razem kiedy chcę obejżeć film " się ściąga" ?
     
  5. brejhart

    brejhart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kodeki sciagaja sie tylko raz przy pierwszym odpaleniu filmu z nieznanym kodekiem - poki nie wyczyscisz dysku czy pamieci to bedziesz je mial.
    Nie, nie musisz byc zalogowany zeby odpalic film jesli kodeki sciagnales wczesniej.
     
  6. SAWIK PL

    SAWIK PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie, więc u mnie jest inaczej. Ten sam film oglądany drugi raz i znowu ściąganie kodeków - niezrozumiałe.
     
  7. wujekzbys

    wujekzbys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie i ja mam to samo. Mam elitke i zawsze podłączoną do live ale wczoraj odłączyłem wkładam film divx i lipa, film nie chodzi i komunikat o podłączeniu do live i aktualizacji kodeków. Podłączam do live wkładam film divx i aktualizacja która trwa raptem sekunde nie wyświetlając zadnego paska i film chodzi. Podczas odtwarzannia odłączam live, film chodzi, wyłączam konsole i włączam bez live i film nie chodzi, podłączam live, aktualizacja sekunde i film chodzi. Za każdym razem mam to samo. JAKAŚ RADA ?!?
     
  8. fincz

    fincz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    telefon do MS
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12705
    Polubienia:
    1172
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic nie poradzicie znajomy tez tak ma:p
     
  10. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A wywalenie cache ??
     
  11. wujekzbys

    wujekzbys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wywaliłem, wyczyściłem, cache i hdd, i różne czary i nic, wkładam divx i wołanie o live. Normalnie pełna inwigilacja przez microsoft i co? jak mi szczur przeźre kabel od fonu to nie obejże filmu w divx, co za chu..ia.
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4672
    Polubienia:
    282
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Dzwon do microsoftu. Ja sciagnalem raz i filmy mi smigaja bez podlaczenia do Live.
     
  13. wujekzbys

    wujekzbys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zadzwoniłem i na dniach ma przyjechać kurier i ją (konsolę) zabrać do naprawy. Jeszcze dodałem, że się wiesza czasami i że popsuł mi się pad. Pada mają podesłać w ciągu 10 dni roboczych a co z konsolą to zobaczymy.
     

Wczytywanie...

Poleć forum