1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki do AVI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krepel7, Marzec 12, 2010.

  1. Krepel7

    Krepel7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    Czy żebym mógł oglądać filmy w formacie AVI musze mieć konsole podłączoną do xboxlive? Nie da się ich sciągnąć z internetu i pendrivem wgrać na konsoli?
    Jeśli tak to skąd takie kodeki moge ściągnąć
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    nie tylko z xbox live mozna pobrać
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Szukajcie!!!
    Było już to muwione - kodeki tylko z xbox live.
     
  5. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dokladnie - nie da sie pobrac i zainstalowac. Za kazdym razem musisz laczyc sie z livem...
     
  6. Razom

    Razom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z tamtąd
    ale jak mam przerobionego
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To było trzeba nie przerabiać.
    Na razie możesz bezpiecznie się podpiąć, bo m$ narazie tylko flguje konsole.
     
  8. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I tu sie mylisz... Mozna wgrac kodeki za pomoca XBOX360 Transfer Kit...
     
  9. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Można można, ale dziś mnie spotkał taki problem, że musiałem być podłączony do XBL, bo filmik nie chciał odpalić. Wyskakiwał błąd, że nie ma kodeków, ale pobierałem je ostatnio. Podłączyłem się do XBL i film odpalił bez ściągania kodeków. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło bo zawsze oglądałem filmy bez XBL i było ok.
     
  10. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Czy mozna podlaczyc sie z obojetnie posiadajacym xtreme nie dostajac bana ani nie zostajac zflagowanym za pobieranie tych wtyczek?
     
  11. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podłączajac sie do xbl przerobiona konsola masz prawie 100% pewnosc ze twoja konsola bedzie oflagowana, co za tym idzie w przyszlosci prawdopodobnie dostaniesz bana.
     
  12. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Nawet jak nie będę miał płyty w napędzie i podłącze się tylko żeby pobrać kodeki to zostanę oflagowany?
     
  13. Jasiiu181818

    Jasiiu181818 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. maliusss

    maliusss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory ze tak odkopuje temat, ale mam pyt. co do tego sflagowania konsoli, bo podczas zmiany dysku na większy utraciłem kodeki no i chciałbym się podłączyć pod XBL żeby ściągnąć wtyczke z kodekami, tylko na czym polega to sflagowanie, bo nie chciałbym dostać Bana.
     
  15. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Oflagowanie polega na oznaczeniu konsoli na serwerach M$. Potem na jesieni łączysz się z xbl, a tam ....BAN :)
     
  16. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zglaj sobie dane ze starego dysku na nowy przez kompa. Nie pytaj jak... poszukaj na forum, jest tutorial
     
Wczytywanie...

Poleć forum