1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki do filmów

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez calis, Wrzesień 30, 2009.

  1. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cześć,

    Mam następujący problem : konsola nie chce mi odpalac filmow z pena/plyty jezeli nie mam podpietego kabla od netu. Jak mam odpiety net to krzyczy ze nalezy pobrac aktualizacje multimediow, podpinam wiec net a ona pobiera aktualizacje (za pierwszym razem oczywiscie) i odtwarza normalnie film. Jednakze jak tylko odepne net to znowu krzyczy ze trzeba pobrac aktualizacje (tyle ze ja juz ja pobralem i mam zainstalowana). ******a mnie ze musze miec net podpiety jak filmy ogladam bo w poprzednim xklocku pobralem raz i pozniej odpalal filmy bez podpietego netu.alis

    Macie pojecie co moze byc nie tak albo co musze zrobic zeby to rozwiazac ?

    Calis
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. x-360.pl

    x-360.pl Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Podlaska
    hmm z tego co wiem żeby odpalać filmy x musi byc non stop podczepiony do neta :p Za kazdym razem pobiera kodeki
     
  4. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Ja pobrałem raz i filmy działają [bez podpięcia do sieci]
     
  5. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    a można gdzieś pobrać je z sieci bo nie mam możliwości podłączenia do live???
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie da rady pobrać z sieci.
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    spróbuj do paru filmów pobrac kodeki. ja miałem tak że musiałem pobrac je do kilku formatów i teraz śmiga wszystko:D
     
  8. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wlasnie problem lezy w tym ze caly czas wywala mi ten komunikat przy tym samym filmie. raz do niego pobiore, obejrze jedna plyte i na drugi dzien chce obejrzec druga plyte i znowu prosi o podpiecie do netu. Jak raz pobral to nie powinno juz byc problemu... a najlepsze jest to ze z moja stara konsola nie mialem tego problemu - raz pobralem i smigalo wszystko az milo ... BEZ NETU ! WRRR
     
  9. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    a masz je ciągle zapisane na memorce/dysku?
     
  10. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w jakim sensie zapisane ? Kodeki sciagaja mi sie na dysk - paczka ma 5MB i jest zapisana jako "optional media update" jak wchodze w ustawienia wiec tak sa zapisane na dysku dlatego sie dziwie ze chce je sciagac ponownie za kazdym razem gdy odpalam film...
     
  11. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Zrób tak: załóż nowe konto na xbox livie, i na tym koncie odpal film, poprosi o aktualizacje multimediów i oczywiście zrób tą aktualizacje. Po tym wszystko powinno być dobrze.
     
  12. ni3dzwi3dz

    ni3dzwi3dz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gizycko
    A da sie wlaczyc film rmvb na konsoli? ;>
     
  13. nasirus1983

    nasirus1983 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bezpośrednio się nie da - zostaje co najwyżej stream'owanie do x'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum