1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kodeki do filmów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lisek0803, Marzec 5, 2011.

  1. lisek0803

    lisek0803 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    chce sobie obejrzeć film na moim xbox ale on nie chce mi się włączyć i pisze ze nie ma kodeków.
    Jest jakiś sposób żeby zainstalować kodeki z pena?
    mam nieprzerabianego xbox żeby nie było na mnie ale po prostu nie chce mi się bawić w podłączanie.
    I ile to może zająć bo niestety nie mam dysku zewnętrznego jedynie 256mb z czego 100 wolne:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    chyba tylko z XBL można je ściągnąć podłącz konsole pod router jak masz oczywiście bo najszybciej, włóż płyę z filmem do napędu i w kilka sekund będziesz miał kodeki, ale jeżeli można przez pena to niech ktoś mnie poprawi
     
  4. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko online a zajmuje to pare sekund bo plik jest w kb. W Polskim Live wiem ze byl problem ale na innym koncie np: USA, UK pociagniesz bez problemu.
    Z pena lub HDD tylko J-tag.
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Tak jak pisze RSA. Kodeki tylko z live. Jak masz nie przerobionego to podpinaj do neta i po problemie.
     
  6. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jak ktos ma bana to juz nie ma sposobu?
     
  7. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Windows Media Center lub PS3 Media Server innego wyjścia chyba nie ma
     
Wczytywanie...

Poleć forum