1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki do Xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez strusiek, Luty 27, 2010.

  1. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Jest jakaś inna możliwość pobrania kodeków do Xboxa niż podłączenie konsolki do Internetu? Bo muszę pobrać je a nie chce dostać bana krótko mówiąc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    A jakbym dał komuś swój dysk kto ma nie przerobioną i włożył by go do swojej i ściągnął by je to działało by to u mnie?
     
  5. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Raczej tak. Spróbuj
     
  6. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czesi0 - nie wprowadzaj kolegi w błąd....


    Nie zadziala- od pewnego czasu (wraz z jakas tam aktualizacja) za kazdym razem konsola musi sie laczyc z livem zeby pobrac kodeki. Konsola ich nie pobiera i nie zapisuje w pamieci czy na dysku, dlatego za kazdym razem trzeba sie laczyc z livem.... :/
     
  7. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha no to soryy. Myślałem że jak się sciągnie to to tam jest i ch*j .. A np. dało by radę jak bym podłączył kablem tym do kompa dysk i jakoś nagrał to dało by radę :D?
     
  8. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie, nie i jeszcze raz nie!! Za kazdym razem konsola MUSI POŁĄCZYĆ się z livem!

    Uprzedzam twoje nastepne pytanie- tez nie! ;) :p
     
  9. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    M$ coraz bardziej utrudnia życie ludziom bez LIVE
     
  10. tommyw200

    tommyw200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
     
  11. edek2009

    edek2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To kupować oryginalne gry i nie okradać twórców gier!! Nie będzie wtedy takowych problemów
     
  12. strusiek

    strusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Nie chodzi mi tutaj o gry ale o to że oglądanie filmów np w .avi to już powinien być raczej standard ale M$ długo nie zrozumie że wspierając tylko swój format .wmv robi bład
     
Wczytywanie...

Poleć forum