1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki - x360

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Skillz, Kwiecień 7, 2010.

  1. Skillz

    Skillz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów - PL
    Witam, mam pytanko czy da rade jakoś zainstalować kodeki na zbanowanego xbox'a 360? Bo chciałbym sobie pooglądać filmy a nie wszystkie działają z powodu braku czytników, jak dyski są odblokowane na zbanowanych x-cegiełkach to czy znajde kodeki zeby nagrać na pena/płytkę i mieć możliwość do grania kodeków tak jak aktualki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. evk

    evk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli się nie myle kodeki można wgrać tylko i jedynie poprzez podłączenie konsoli do neta
     
  4. Quba18

    Quba18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nie mylisz się!
     
  5. kazior

    kazior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a takie pytanie na ten temat .... próbował ktoś skopiować zawartość karty pamięci z aktualizacjami i kodekami na drugą ??
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da się
     
  7. rumcajs1

    rumcajs1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    To ja się podepnę pod temat
    Czy jak bym chciał ściągnąć tylko kodeki na konsole przerobiona to mogę dostać bana, zaznaczam że nie chcąc ryzykować chce tylko kodeki ściągnąć

    A ogólnie to powiem że jak wrzucam jakąś gierkę do PS3 to konsola sama wykrywa czy jest jej aktualizacja i sobie ciągnie jakieś poprawki a nas w MS to załatwiają jakimiś banami jeśli nie możemy grać po sieci to niech chociaż te kodeki zrobią takie aby były na konsoli cały czas
    Pozdrawiam Adam
     
  8. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Na homebrew są kodeki, na inne nie ma.
     
  9. Damisss

    Damisss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podepne sie pod temat
    Ja mam takie pytanko nigdy nie podłaczalem konsoli do neta ale chce wgrac kodeki! Jako ze nie mam stałego łącza w chacie chce sciagnac sobbie w pracy i moje pytanie jest takie czy jak sciagne sobie kodeki w pracy i potem nie bede mial do neta podłączonej konsoli to one beda nadal działały??? czy konsola musi byc non stop pod netem???
     
  10. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Nie zgadniesz, dopóki nie spróbujesz. U mnie kodeki działają bez neta, ale słyszałem że u innych musi być cały czas net podpięty. Ściągnij w pracy i sprawdź jak będzie u Ciebie.:whistle:
     
  11. Damisss

    Damisss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wielkie dzieki poleciało podziekuj zaraz bede sciagac i zobaczymy:D
     
  12. woju_pl

    woju_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    To jest program- server. Tak samo działa jak wiele innych tego typu. Polecam darmowy PS3 Media Server
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. adox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1881
  2. bartek6949
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    1736
  3. Riiko
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    1381
  4. MolKiller
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    505
  5. dabi123
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    304

Poleć forum