1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kodeki xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek6949, Czerwiec 18, 2010.

  1. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skad pobrać kodeki do xboxa360 nie mam neta w xboxie i nie mam konta na live czy jak konsole przerobioną zaktualizuje z płyty to może cos sie stać ??nie zablokuje mi dysku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jakby podłaczyć pendriva i na niego rzucic już zainstalowane??
    A co z tą aktualizacja??
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nic nie da, trzeba mieć live. Aktualizacja nic nie blokuje
     
  6. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jak sciagne kodeki dzisiaj a jutro zaktualizuje Dashboard to bedzie działać??
    czy aby sciagnąć trzeba założyć konto na live czy wystarczy net podpiety??
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Najpierw będzie dash, dopiero po tym będziesz mógł kodeki
     
  8. bartek6949

    bartek6949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a trzeba miec konto na live czy tylko neta podłaczonego
     
  9. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy ty umiesz czytać?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. adox
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1882
  2. Riiko
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    1382
  3. MolKiller
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    505
  4. dabi123
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    305
  5. Piwko89
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    690

Poleć forum