1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kodeki

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez majczens, Grudzień 24, 2007.

  1. majczens

    majczens Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie zrobiłem update mojego x ,ale nie mam dostępu do xbox live i gdy wrzucam płytkę z divxem to chce jakiś kodeków.Nie mam pojęcia zkąd je wżiąść i jak je wgrać prosze o pomoc plz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: kodeki

    Musialbys podlaczyc x'a do etu i wtedy odpalic film.

    Kodeki pobralyby sie automatycznie
     
  4. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: kodeki

    Mnie tez interesuja kodeki gdyz nie mam x360 podpietego do internetu :(
     
  5. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: kodeki

    Kod:
    http://rapidshare.com/files/74421013/Update.2007.Dec_R2PoL_.rar
    Kod:
    hasło: R2PoL
    Aktualizacja Grudniowa + Kodeki :D

    Trzeba HDD/MC z X360 do PC podłączyć albo X360 do neta - innej drogi nie ma !
     
  6. cyklon

    cyklon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: kodeki

    a jak mam wersje arcade to pewnie c..j bombki strzelił i se update nie zropię ?? czy jest jakaś możliwość
     
  7. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: kodeki

    Aktualizacje można zrobić bez dysku ani karty pamięci :D
     
  8. wisniajp

    wisniajp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: kodeki

    A co z kodekami ? Bez dysku nie da rady ?
     
  9. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: kodeki

    Tak aby pobrać kodeki musisz mieć dysk.
     
  10. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: kodeki

    Trzeba mieć przynajmniej kartę pamięci
     
  11. cyklon

    cyklon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: kodeki

    mam pytanie jak zainstalować kodeki na kartę pamięci 256mb od xbox arcade bez połączenia do internetu czy ktoś może wie gdyż teraz przy odpaleniu jakiegoś filmu mam błędy że nie ma odpowiedniego kodeka szukałem odp w necie ale cos nie mogłem znaleść, podajcie jakieś info
     
  12. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: kodeki

    Ty czytać umiesz :mad:

    6 Postów wyżej masz odpowiedz, kodeki i instrukcje !!
     
  13. cyklon

    cyklon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: kodeki

    To podepnij neta na 2 min i tyle
     
Wczytywanie...

Poleć forum