1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DKT_50, Czerwiec 7, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam małe pytanko. Oprócz DVD jakie jeszcze x360 powinien bez problemu odtwarzać formaty ? avi nie działa. Konsolę mam przerobioną, nigdy nie podłączana pod neta, a więc jak bym teraz ją podłączył chcąc pobrać kodeki, od razu wyłapuję bana ? Kolega po przeróbce rok ściągał dema jeszcze itd. o_O Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    jest zawsze ryzyko, jak chcesz to podłączaj do neta
     
  4. hesu

    hesu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie wylapujesz zadnego bana od razu,zwyczajnie podlacz i uruchom jakis film avi z plytki lub pendrive i pokaze ci sie aktualizacja multimediow.Po zainstalowaniu zwyczajnie mozesz odlaczyc internet i filmy beda dzialac bez problemu.
     
  5. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mam jeszcze takie głupie pytanie. Jest coś takiego jak ban na kartę pamięci ? : P
     
  6. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie ban jest tylko na konsole dokładnie na płytę główną dyski i inne nośniki nie dostają bana
     
  7. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, dzięki wam. pozdrawiam
     
  8. uqasz

    uqasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    pamietaj ze nawet jak zaktualizujesz kodeki itp to za kazdym razem jak bedziesz film chcial obejzec to bedziesz musial sie podlaczyc pod xbl.

    wiem glupota
     
  9. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hm, kolega oglądał filmy bez podpinania, to jak to z tym jest ?
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ja wole nie podłaczac lepiej skonwertuj film do vmv i bedzie ok
    bo jak sie podłączysz to jest oflagowany i bedzie fala banow i ty tam trafisz będziesz na liście ;))
     
  11. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    Lepiej w ogóle nie konwertować do .wmv bo za to też ban:yeye:. Nie opowiadajcie takich głupot.
     
  12. hesu

    hesu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Totalna bzdura!!
    Niczego juz nie trzeba podlaczac wiecej razy.Normalnie potem uruchamiasz film i ogladasz.
     
  13. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przecież nie opłaca mi się przerabiać na DVD, ale przerobić na jakiś co odtworzy bez problemu i żeby były wtopione napisy?


    Mimo, że nie jestem jakimś znawcą, wydaje mi się, że kolega hesu ma rację :) Bo na co by pobierać ciągle te same kodeki ?
     
  14. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Raz podłączasz ściągasz i wystarczy
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma sensu sie o to klocic poniewaz oboje macie racje. W niektorych konsolach trzeva byc podpietym w innych nie i nie ma na to reguly.
     
  16. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak raz się ściągnie to już w ogóle nie trzeba
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie zawsze... W mojej poprzedniej konsoli trzeba było za każdym razem... Teraz już nie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum