1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Griver, Sierpień 28, 2010.

  1. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Siema cche sobie obejrzec film na xboxie jest on w .avi odpalam pisze ze trzeba zaktualizowac ok to aktualizuje. pobrało sie wszystko odpalam film ( xbox jest jeszcze podpiety do neta ) dziala to mowie ok odlaczylem go od neta przeniosem xa na inny telewizor juz tam neta nie podpinam bo nie mam jak i cche odpalic film. i jeb blad nie ma kodekow no jakim cudem jak aktalizowalem przed chwila... to mowie podepne do neta zobacze czy jest ok podpisan do neta nie robiac nic odpalam film. Dziala. no fajnie zalezy mi żeby te filmy oglądać na dużym telewizorze a tam nie mam możliwości podpięcia neta dlaczego tak się robi czego to może być wina ? kodeki usuwałem z dysku ściągałem świeże od nowa i to samo...

    Dodam jeszcze ze Profil jest z mojego xboxa 360 elite tam dzialaly filmy bez neta gdy kupilem slima dane z Elite przenioslem Pendrivem na Slima w tym ta aktualizacje kodekow.

    To tyle. Prosze o Pomoc i Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    najwieksza beznadzieja jaka MS bylo w stanie wymyslec. sciagniete aktualizacje kodekow i tak dzialaja w chwili gdy uytkownik jest podlaczony do internetu. niestety ja tez nie moge uruchomic filmow bo jestem niepodpiety i wobec tego, my uzytkownicy konsol microszitu jestesmy bezsilni
     
  4. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    jesli chcesz przekonwertowac film to uzyj do tego celu format factory. darmowy program bezkonkurencyjnie bije na łeb na szyje inne programy i jest beznadziejnie prosty w obsludze - wiele tlumaczyc nie trzeba
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    ale co ci szkodzi przeciągnąć kabel do neta który kosztuje 0,80 zł za 1 m ?? aż taki straszny wydatek to nie jest a jest spokój o bana się chyba nie boisz skoro to slim więc nie rozumiem .
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ta sprawa nie jest niewyjasniona, juz opisywalem jak ja rozwiazac.

    Kodeki dzialaja tylko jak jest podpieta konsola do neta bo widocznie ktos na danym profilu pobral je kiedys na innej konsoli. Tak samo jest z DLC. Rozwiazanie jest takie - zalozyc nowy profil Xbox Live, pobrac kodeki i potem logowac sie na ten profil jak chce sie obejzec film. Wtedy dzialaja bez podpiecia do live.
     
  8. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Na moim Elite starym pobierałem te kodeki i później je razem z profilem przeniosłem na slima i to będzie od tego. thx wszystkim i tak planuje przeciągnąć ten kabel jak kupie sobie do siebie do pokoju telewizor także to nie jest wielkim problemem.

    PS. Ani Elite ani Slima nie przerabiałem i nie przerabiam wiec o Bana się nie boję :D

    Co do WiFi mam modem z wejściem Enternet to idzie kablem net le planuje kupić router i puścić neta bezprzewodowo na cały dom
     
Wczytywanie...

Poleć forum