1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kodeki

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez darqs, Styczeń 10, 2009.

  1. darqs

    darqs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanie, czy można zrobić jakiś zabieg, żeby wgrać kodeki? Nie posiadając neta? A zadziała coś takiego, że swój dysk, włożę do innej konsoli z dostępem do neta i wtedy ściągnę kodeki i z powrotem przełożę do swojej ;p ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, nie da rady bez podłączenia konsoli do neta. Kodeki instalują się na pamięci flash konsoli :)
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tu sie z toba niezgodze:)
    kodeki instaluja sie wlasnie na dysku lub na memorce (jak robisz reset konsoli to kasuja sie wszystkie aktualizacje poza podstawowa ktora jest we flashu i w przypadku NXE wslanie nie zawiera kodekow)

    co do pytania darqsa - powinno zadziałac ale sam nie sparwdzałem....
    jak nie zadziała to po prostu zamiast dysku wez ze soba cała konsole i podepnij u kumpla:)
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kodeki wprawdzie zapisują się na dysku lub memorce, ale przypisane są do ID konsoli, więc lipa - mogę się mylić, więc sprawdzić nie zaszkodzi.
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pisał ktoś na forum, że wyjął dysk ze swojej konsoli, poszedł do kumpla włożył go i pobrał kodeki. Po przyjściu do domu i włożeniu dysku do swojej konsoli, kodeków jednak nadal nie było!
     
Wczytywanie...

Poleć forum