1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kodeki!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XboXeR_elite360, Marzec 6, 2011.

  1. XboXeR_elite360

    XboXeR_elite360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie czy trzeba miec konto gold zeby sciagnac te kodeki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T4JS0N

    T4JS0N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli chodzi ci o kodeki do filmów (bo pewnie o nie ci chodzi) , to wystarczy mieć obojętnie jakie konto i przy włączaniu filmu się Ciebie zapyta czy ściągnąć kodeki z internetu . Dajesz tak ściągają się i potem oglądasz. Mam nadzieje że pomogłem.
     
  4. Spike3221

    Spike3221 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Możesz mieć konto Silver i tak Ci się pobiorą.
     
  5. XboXeR_elite360

    XboXeR_elite360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. T4JS0N

    T4JS0N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko ;]
     
  7. laki_me

    laki_me Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ja od razu dopytam - a jest możliwość zainstaowania kodeków bez korzystania z internetu ?
     
  8. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    @up
    Niestety, bez połączenia nie da rady.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  9. Gadamer

    Gadamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chwaszczyno, Gdańsk
    Jak wyżej, choć w moim przypadku po aktualizacji dashboard'u instalowały mi się za
    każdym razem jak włączałem film.
     
  10. cicikrzysiek

    cicikrzysiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak wlaczam fim to kodeki mi sie nie instaluja tylko pisze ze blad i ze brak kodeka?
    w czym moze byc problem
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Kodeki!!!

    może w tym ze nie masz kodeków.....

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  12. oliho

    oliho Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podepnę się pod temat ,żeby nie zakładać nowego.
    Mam x'a z RGH , gry działają fajnie ,ale postanowiłem sobie obejrzeć za pomocą konsoli film.
    Film na pendrivie ,właczyłem film i po kilku minutach zaczął się problem z synchronizacją obrazu i dźwięku.pomyślałem ,że to wina filmu i włączył drugi ...i znów to samo.
    Na PC filmy działają bez takich problemów ,stąd wniosek : winne temu są kodeki.
    Próbowałem również filmy te przerzucić na dysk konsoli , jednak wtedy odtwarzacz "nie widzi" żadnych plików (w katalogu hdd założyłem podkatalog "movies" )

    Na forum znalazłem temat w artykułach o rgh o odtwarzaniu filmów avi,mp4 ,ale mimo ,że robie wszystko tak jak jest to opisane to nadal z filmami jest kłopot.

    Czy i jka można doinstalować kodeki do konsoli z rgh ?
    W jakim katalogu powinny być umieszczone filmy na dysku konsoli ,aby były dla niej widoczne ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum