1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kody 48 PL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JuNy, Styczeń 21, 2011.

  1. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam , nie dawno kupilem x360 w niemczech , i mialem odrazu w zestawie kod 48h aktywowalem go w polsce i na all PL to jak kupie kod 48h EU na allegro to mi smignie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Jednym triale 48h działają na polskim Livie , innym nie.

    Zależy z jakiego źródła pochodzą (nie chodzi mi o sprzedawców na Allegro , tylko skąd kod pochodzi , czy z pudełka jakiejś gry , jak tak to jakiej itd).
    Taka loteria.
     
  4. kalisz95

    kalisz95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Od 28 stycznia (12:00 EST / 09:00 PST) do 31 stycznia (12:00 EST / 09:00 PST) , wszystkich użytkowników Xbox LIVE będą mogli spróbować Xbox Live Gold za darmo!

    źródło: majornelson.com
     
  5. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    ^UP jak to niby zrobic ? .
     
  6. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    Samo sie zrobi,kiedys z 2-3 miesiace temu tez tak bylo. Oni sami Ci robia ,,niewidzialnego,, golda.
     
  7. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    no ja jakos nie mam :/ mam konsole slim slyszalem ze na niej jest tylko 1 konto gold na miecha czy to prawda ? bo jesli tak to to na ktorym aktualnie gram to jest 2 i nie mialem
     
Wczytywanie...

Poleć forum