1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kody 48h dzialaja ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mustangx, Styczeń 24, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    dziala wam generator przez MH ? bo mi nie

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trolek24

    trolek24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    dziś raNo próbowałem wygenerować ale pokazuje się białe tło z chińskimi napisami nie wiem czy to chwilowe czy juz koniec z kodami
    Sent from my Lumia 610 NFC using Board Express
     
    1 osoba to lubi.
  4. kaziu020293

    kaziu020293 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Debrzno
    mi też nie działa
     
    1 osoba to lubi.
  5. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    miejmy nadzieje że to tylko chwilowe :D
     
  6. kaziu020293

    kaziu020293 Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Debrzno
    niby tam piszę że to z chwilowy brak kodów
     
    1 osoba to lubi.
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Dzisiaj sprawdzę. Ostatnio tez tak było, że chwile nie dawało kodów i później wróciło do normy. Swoją drogą dziwie się że to w ogóle jeszcze działa. Tyle czasu? Przecież kody tam wygenerowane można pewnie liczyc w milionach ;)

    @EDIT:
    Potwierdzam generator nie działa.
    [​IMG]

    Proszę nie spamować postami typu: "nie działa" "dlaczego nie działa"
    Czekamy na rozwój sytuacji. Jeśli ktoś wie coś więcej, pisać.

    Znasz japoński? :D Masz jakiś powód żeby tak myśleć czy poprostu sie domyślasz?
     
  8. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale ostatnio też pokazywały się też te same krzaczki??
    Mam nadzieje że szybko to wróci do normy.
     
  9. trolek24

    trolek24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    gdyby coś Się zmieniło byłbym wdzięczny jakby ktoś mnie poinformowal
    Sent from my Lumia 610 NFC using Board Express
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    trzeba poczekać przeważnie po awari lub braku kodów po kilku dniach działa normalnie .
     
  11. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Może to awaria i znowu po tym dadzą 14-dniowe. :D :D
     
  12. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tego to bym się już raczej nie spodziewał ;)
     
  13. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: kody 48h dzialaja ?

    Ale teraz na allegro kody 24h pójdą do góry B-)

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
     
  14. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: kody 48h dzialaja ?

    Dobrze ze mam zapas .

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  15. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    chyba sobie kupie 14dniówke :)
     
  16. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Jak ostatnio nie działało to po kilku dniach znowu było- może uzupełniają zapasy?
     
  17. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Kiedyś też tak było i było to chwilowe. Myślę że gdyby skończyły się całkowicie wyskoczyłoby coś innego :p
     
  18. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Co innego tzn co? Jak teraz i tak nie wiadomo co oznaczają napisy na screenie :D
     
  19. emios123

    emios123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  20. NarutoPL

    NarutoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to ja się coś wypowiem w tym temacie bo z wczoraj na dzisiaj coś się stało.
    Wczoraj wygenerowałem około 22 godziny kod dla kumpla i on go wpisał na konsoli. Działa mu do dzisiaj.
    Wczoraj wygenerowałem także drugi kod dla siebie na te 24 godziny po 23 godzinie i go aktywowałem także na xboxie , dzisiaj wracam że szkoły wbijam na xboxa i próbuje wejść na multiplayer GTA4 i piszę że nie mam xbox live , wchodzę w ustawienia członkostwa i pisze xbox free live zamiast tego 24h kodu a jak chcę wejść i sprawdzić stan darmowego członkostwa to cholera wywala mi jakiś błąd. Mi się zdaję że coś po stronie microsoftu może być też.

    Co do tego błędu to też go mam próbowałem z 5 razy wygenerować nowy kod jak i przeinstalowałem grę raz i nic ciągle to samo :sorrow:. Ja myslę że trzeba czekać na dostawę kodów jestem także ciekaw skąd oni te kody biorą :anonymous:.

    P.S Daj ktoś znać jak coś zacznie działać :smile: :eagerness:
     
  21. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: kody 48h dzialaja ?

    ja wlasnie 14dniowy zakupilem

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum