1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kody 48h wróciły

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez remospl, Lipiec 18, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Siemanko, znowu ja z glichem na xbox live tym razem na 48H! Kody wróciły ! Video tut :

    Japońskie znaki od SETH'a[​IMG] 7 której nie ma w tych znakach od RevoCent [​IMG]
    Jeżeli komuś się spodoba, nie pogardziłbym "Przydatne";) Pozdro :D
    Podpowiedź od YokaPl Jeżeli wyskakuje błąd 8007065b zmieńcie TAG jak opisane jest to na stronie xbox.com
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
    14 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Jak sprawdze i faktycznie będą działać to dostaniesz ''Przydatne''. Dzięki za info potem sprawdze
     
  4. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Luz :D
     
  5. przemko466

    przemko466 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Mi przy próbie utworzenie nowego profilu wyskakuje błąd 8007065b, próbowałem kilka razy, resetowałem konsole, lecz sytuacja bez zmian.
     
  6. wymemlany

    wymemlany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    ja na 100% wpisuje dobry kod i wyskakuje błąd :d
     
  7. hakar.51

    hakar.51 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko działa, potwierdzam.
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Znaczki w lepszej oryginalnej wyświetlanej postaci:
    [​IMG]
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  9. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Działa potwierdzam ale nie raz wyskakuje błąd 8007065b.

    @Edit jesli wyskakuje wam ten blad zmiencie Tag jak opisane jest to na stronie xboxa
     
  10. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Dzięki wrzuce do pierwszego posta, można tez przypiąć ;)
     
    1 osoba to lubi.
  11. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hehe wkońcu kody działają.zadnego błędu itp nie było wszystko ok:)
     
  12. przemko466

    przemko466 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    zauważyłem, że gdy dochodzi do pierwszego tła z chińskimi literami (przy zakładaniu profilu), to nie trzeba klikać na zieloną strzałeczkę , tylko nacisnąć B (wstecz), kod robi się bez najmniejszych problemów, zaoszczędza ta czynność trochę czasu.
     
  13. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Kody trzeba robić przez grę MHF 5 czy MHF G?
     
  14. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    @edit MHF 5 musisz pobrać demko
     
  15. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Ale to jest na multi, czy na LIVE Gold?
     
  16. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    to jest na 48h to nie daje ci golda ale niektóre jego funkcje
     
  17. slawekxbox

    slawekxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obojętnie jaką wersję demka masz, na wszystkich powinno działać.
     
  18. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Do sierpnia na 14 dniowych, potem na 48h.
    I like it :D
     
  19. stefan357

    stefan357 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    te 48h MHF'a raczej nie mają terminu ważności, może ktoś potwierdzić ? ;)
     
  20. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Poprzednie nie miały to i wątpię że te mają

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  21. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    Cieszy mnie to, że ludzie dzięki mnie znowu mają live za free :D
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum