1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kody błędów z Testerów płyt głównych

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez nemo7, Październik 15, 2014.

  1. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Witam!!
    Jak niżej wyskoczył mi taki kod błędu na stacjonarce znajomego. Mam manuala (po angielsku i w tym problem) tlumacz google niezabardzo poskladal to w calosc, przynajmniej ja tego nie rozumiem.
    Prosze Was o pomoc.[​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3467
    Polubienia:
    1234
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz załączyć manual ktoś ci to przetłumaczy nawet nie musi się znać i już będziesz do przodu.

    ps.
    Nie wiem czy to instrukcja od tego ale chyba tak.

    Sprawdzanie pojemności pamięci zakończono. Wyświetlono błąd krytyczny, sprawdź hasło w Bios.

    Nie wiem czy to jest dobrze przetłumaczone, znam angielski komunikatywnie. Niech ktoś mnie poprawi ;)
     
  4. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Co w takim przypadku polecacie zrobic?? Dodam ze to juz epokowy komp. Jakies 10 letni. Wymiana bateri w biosie na cos sie zda??
     
  5. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak to starczy.
     
  6. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Jeszcze mam pytanie...
    Jak wl PC to bios pika 3 razy. Czytalem ze.to cos z pamiecia ram, ale podmienialem rozne kosci i nadal tak samo, bios pika 3 krotnie.

    Po wymianie bateri w biosie zapala sie kod nr 13
     
Wczytywanie...

Poleć forum