1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kody do gry problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Brzuzka, Grudzień 4, 2008.

  1. Brzuzka

    Brzuzka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak wpisac te cholerne kody do gry? wiem ze w telefin ale sorrka jakos nie znalazłem na nim klawiatóry a przy iksie tez nie ma wiec niech mi ktos to wytłumaczy!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wandal10

    wandal10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2008
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lol o ile pamietam(gta iv gralem spory czas temu) to musisz nacisnac dolne strzalke ma krzyzaku aby ci sie ukazala klawiatura tel :]. Polecam gre bez kodow gdyz gta IV nie jest trudna ;]
     
  4. Brzuzka

    Brzuzka Banned

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja chce kody na auta uzywac wiec nie chodzi o ułatwienia a o urozmaicenie. wyciagam telefon i nic...nich mi ktos pomoze!!
     
  5. wandal10

    wandal10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2008
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nacisnij 2 razy przycisk telefony i wtedy bedziesz mial klawisze ...
     
  6. siasin

    siasin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dwa razy krzyżak (góra) ;)
     
  7. da27

    da27 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jeżów
    nie wiem mi to jakoś nie działą :( albo coś żle robie a tak dokładniej jakoś moze..
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wyciagasz telefon- 1 raz strzałka w górę.
    Naciśnij 2gi raz strzalke w gore. Pojawia sie klawiatura.
    Strzałkami wybierasz numerki. Jak masz np kod 625-555-1050 to wpisujesz w telefonie... Znajdź kody i zrób tak jak napisałem!
    Podziekuj...
     
  9. da27

    da27 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jeżów
    teraz już wiem. bo najpierw trzebabyło przejść misje z ROMANEM i dopiero można wpisywać kody .
     
  10. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    To ty od początku gry na kodach grasz? ^^ Ja jestem w połowie i nie użyłem ani jednego kodu i nie będę używał :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum