1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kody do GTA 4 ( konsekwencje )

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez matix755, Marzec 28, 2009.

  1. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie czy jak będę używał kodów i nie będę potem zapisywał gry to czy stracę możliwość wykonywania dodatkowych misji ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie, kody nie wplywaja w zaden sposob na misje.
    2 kody (policja i zycie chyba) blokuja 2 osiagniecia, nic wiecej.
     
  4. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    jak będziesz grał na kodach to stracisz możliwość zdobywania pewnych archiwmentów
     
  5. slawomir0104

    slawomir0104 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z miasta
    gra jest tak banalna ze nie potrzeba żadnych kodów .
     
  6. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no co ty nie powiesz ale jak mi się ta monotonna gra że czasem chce mi się użyć tych kodów np. żeby zrobić "zadymę" ale boje się że stracę możliwość wykonania nie których misji :/
     
  7. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    Wszystkie misje będziesz mógł wykonać, najlepiej zrób se te 2 osiągnięcia, a potem wpisuj kody.
     
  8. suki

    suki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Jakie zaś dwa osiągnięcia... używane cheat kodów blokuje więcej niż dwa osiągnięcia

    Poza tym co to za granie na kodach ta gra jest prosta ;)
     
  9. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    omg... ludzie czy wy nie rozumiecie ja chce używać kodów bo mnie nudzi ta gra, tylko po to aby porobić jakieś zadymy i itp. mi te kody do misji są nie potrzebne ;)

    ps. jak by co mam już +70% gry.
     
  10. suki

    suki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    rozumiem rozumiem :p ale była pewna nieścisłość w tym temacie więc postanowiłem ją wyprostować :mad:

    poza tym jak sądzę nie robisz save'ów po użyciu cheat kodów ;)
     
  11. matix755

    matix755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeszcze nie używałem kodów :)
     
  12. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    A da się to jakoś cofnąć???
     
  13. suki

    suki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    tak... wystarczy wczytać save'a na którym kodów nie było... :D
     
  14. bomax2

    bomax2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Używajac kodów blokuja sie misje poboczne a tak nawiasem mówiac jak sie raz uzyje kodów to trudno przestac :D
     
  15. suki

    suki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    ooo a to tego niesprawdzałem ale kurcze przecież ta gra nie jest aż taka trudna :p
     
  16. bomax2

    bomax2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kody na pojazdy nic nie blokuja tylko na zycie bron itp wpisalem i bum "the clean mean streets blocked"
     
  17. Gural-szef

    Gural-szef Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    troche sie cofłem z tematem aby nie tworzyc nowego, , tak więc powyzej piszecie o kodach i ich skutkach, ale moze mogł by ktos wrzucic jakieś kody i opisac jak sie je wpisuje w xboxie ...?
     
  18. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hehe, wybierasz telefon i robisz żeby można było numer wpisać wpisujesz kod i później jak wpiszesz to w telefonie będzie nowa opcja "CHEATS" tam będą zapisane kody, których użyłeś. Kody znajdziesz na pierwszej lepszej stronie o GTA ;)
     
  19. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Kodów można używać ale jak wczytamy save bez kodów to wszystko sie odblokowuje, wystarczy nie zapisywać z kodami :) ja tak raz próbowałem
     
Wczytywanie...

Poleć forum