1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

koledzy pomóżcie! xbox elite

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szyjez, Grudzień 13, 2011.

  1. szyjez

    szyjez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! jestem "świeżakiem" kupiłem niedawno xboxa elite 120gb. Jest on przerobiony nie wiem nawet na jakiej zasadzie i jak to sprawdzić, ale przed kazda piracką grą wkładam activation dvd. Chcę kupić sobie kinecta ale nie wiem czy bedzie mi działał, wiem o przejściówkach i zasilaczu, ale czy to wszystko??? nie wiem czy mam wgrac nowego dasha, ale czy to przypadkiem uniemozliwi mi granie w skopiowane gry?? Przepraszam ale naprawde chciałbym wiedzieć co zrobić i jak krok po kroku abym mogl miec kinecta i grac w pirackie gry na kinecta... Mam nadzieję, że dostanę odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Zanieś do przeróbki żeby wgrać lt 2.0 . Wszystkie gry będą chodzić kinect również. Zanim nadrobisz zaległości growe społeczność piracka ogarnie temat lt 3.0 i wtedy wgrasz . ( mówię na zapas bo zaraz będzie ,, czekaj na lt 3.0 ).

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    aktualizacja dasha do najnowszego i flash na 2.0 lub poczekaj na lt 3.0
    ot i po problemie:)

    Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest nasz frustrat. Zainstaluj dashboard 12625. Do kinecta wystarczy i ixtreme też nie skasuje. Oczywiście jeśli myślisz o graniu w najnowsze gry, to musisz zastosować się do wyżej napisanych porad.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a ja tylko dodam od siebie, że Twója aktualna przeróbka do ixtreme 1.6
     
Wczytywanie...

Poleć forum