1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kolega z Knurowa koło Gliwic potrzebuje POMOCY Z KONSOLO SZWAGRA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jakris77, Grudzień 4, 2011.

  1. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    niedokonczona aktualizacj ktos blisko jego zamieszkania może pomoże bo konsola szwagra a mieszkam za daleko nr do niego8302966
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Opisz jak aktualizowałeś i jaki napęd. Może wystarczy ponowna aktualizacja z pena.
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    sądze ze chodzi o aktualizacje dasha. i kolega się lt wyzbył właśnie:)
     
  5. wolwen77

    wolwen77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizowałem z płyty z gra DBZ ultimate tenkiachi(pirat)
     
  6. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    tak ale ja szukam kogos kto mu pomoże z okolic ja przerabiam sam dzięki temu forum ale mieszkam za daleko
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to ci zablokował się dash. zostaje ci tak użyc pendrive /dvd+r nagrać dash 146 ściągnąć z xbox.com lub użyć google. jak przejdzie to usunie i tak lt, jak nie przejdzie trzeba wgrać do napędu orginalny fw, wgrać dasha i wgrać lt 2.0.
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    trzeba spróbować wgrać starsze wersje dasha. Jeśli nic nie da będziesz musiał wgrać oryginalne fw, zrobić update i przerobić jeszcze raz konsole.
     
  9. quireth

    quireth Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    usunieta przerobka

    zapewne miales za stara przerobke(lt 1.6 np) a gra potrzebowala przerobke np. lt 2.0, lepsze zabezpieczenia nowszej gry, wiec tzreba nowsza przerobke. stara ci usunelo. mi to sie zrobilo przy fifa 12. musisz po prostu przerobic jeszcze raz konsole(sflashowac naped, wgrac nowego dasha), znajdz kogos w okolicy, ktory POTRAFI to zrobic, chyba ze chcesz pzrerabiac na wlasne ryzyko, ale mozesz uszkodzic x'a
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    mu raczej chodzi o to ,żeby ktoś przyjechał zrobił to na miejscu:)
     
  11. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    na xbox com widze aktualizacje 13604 tą kolega próbował i też nie idz dajcie link do tej nowszej a tak
    wogóle to niema osoby w gliwicach co stosuje metode pmt hak
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to ci zostaje wgranie orginalnego fw do napędu
     
  13. quireth

    quireth Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to musi kogos znalezc w takim wypadku :p albo niech poszuka po ogloszeniach na necie, moze ktos w okolicy przerabia
     
  14. wolwen77

    wolwen77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "trzeba spróbować wgrać starsze wersje dasha. Jeśli nic nie da będziesz musiał wgrać oryginalne fw, zrobić update i przerobić jeszcze raz konsole." więc jak się uda wgrać starsze wersje to nie będzie potrzebna ponowna aktualizacja?
     
  15. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    multifix w gliwicach mu to zrobi
     
  16. quireth

    quireth Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wolwen, raczej tak, ale nie sadze,zeby ci sie to udalo. moim zdnaiem konsola idzie do rpzerobki
     
  17. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Na pewno konsola do ponownego przerobienia.
    Druga opcja to miałeś spoofa na inny napęd i stąd te problemy:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum