1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

koleja zakladka z ta sama gra na koncie?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ni3dzwi3dz, Styczeń 16, 2011.

  1. ni3dzwi3dz

    ni3dzwi3dz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gizycko
    Czesc, widzialem kiedys u kogos na karcie gracza ze ma 2 te same gry tylko ze tak jakby 2 zakladki z nimi, jedna miala wiecej GS niz druga, i mam pytanie czy tak sie zawsze dzieje jak sie odpali inna kopie gry? bo nie chce u siebie dodac nowych niepotrzebnych zakladek( chodzi mi dokladnie o f1 2010), bo wczesniej gralem na konsoli przerobionej(ponad 700GS) i nie mialem oryginalnej wersji, a moj ojciec dzis przywiozl mi oryginalna gre, na razie odpalalem na innym koncie bo ojciec chcial tylko zobaczyc jak wyglada. Czy moze to zalezec od wersji NTSC / PAL czy nie? Jak ktos ma sposobnosc zeby sprawdzic to bym byl bardzo wdzieczny :)) Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ni3dzwi3dz

    ni3dzwi3dz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gizycko
  4. ni3dzwi3dz

    ni3dzwi3dz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gizycko
  5. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja najpierw grałem a Fallouta 3 PL potem w Fallouta ANG (dwie różne wersje) i mam jedną zakładkę.
     
  6. ni3dzwi3dz

    ni3dzwi3dz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gizycko
    dzieki :)) o to wlasnie mi chodzilo :)
     

Poleć forum