1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kolejne kilka pytań:) (związanych z Xbox360)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZeneQr, Czerwiec 17, 2011.

  1. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam:) mam kilka pytań odnośnie X360.
    1.chciałbym się dowiedzieć jakie towarzyszą objawy przegrzewania się konsoli? (czyli jak trzeba paste zmienić) dodam że mam Jaspera z 2009 roku i jedyne co jest ciepłe po kilkudziesięciu minutach to (w postawie pionowej) lewy bok mniej więcej na wysokości napędu (gry instaluje na hdd!) czy to normalne czy oznaka przegrzewania?:)

    2.Gram na Kineskopowym TV, na monitorze CRT jest lepsza jakość tyle że kable VGA sa drogie:( więc jak bym kupił "wysokiej" jakości kabel VGA na allegro za dajmy 50zł to co by mogło się dziać z obrazem przy nie orginalnym kablu?
    możecie mi jakieś tańsze polecić a dobre?:) byłbym bardzo wdzięczny.

    3.Chciałem sobie obejrzeć film zgrany na pendrive w formacie avi na X360...pena wykrywa pojawia się film ale nie chce się odtworzyć pisze że nie ma czegoś tam:/ pen nie był formatowany fat32...może to być od tego?:)

    no to wszystko:) mam nadzieje że pomożecie;)

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    1.objaw ktory podajesz nie jest objawem przegrzewania sie kosnoli. moj jasper z tego samego rocznika nagrzewa sie dokladnie tak samo. po prostu w tym miejscu znajduja sie elementy ktore grzeja sie najbardziej.
    2. zaden super uber kabel nie poprawi znaczaco jakosci. kineskopowy tv, monitor crt z sygnalem po vga to dno jezeli chodzi o jakosc obrazu. najlepiej je wymienic :) dlatego zadnego kabla nie bede polecal bo to nic nie da.
    3. dokladnie blad podaj jaki wystepuje
     
  4. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    1. objawy mogą być rożne, np mogą wieszać się mogą gry.
    2. Na słabej jakości kablu VGA obraz może być rozdwojony, cienie, nie ostry
    3. Co do filmów Avi to musisz pobrać kodeki z XBL ale konsola nie obsługuje napisów
     
  5. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    uuu a jakoś inaczej tych kodeków nie da się ściągnąć?
    a pisze tak jak próbuje odtworzyć: Treść nieodtwarzalna...trzeba zaaktualizować media:/

    hmm a takie za te 50 zł to już kable jakieś lepsze?
    @Diabolique chetnie bym wymienił sprzęt tv ale kasy nie ma:) więc CRT musiało by wystarczyć bo są tam wyższe rozdzielczości:) niż na TV kineskopowym. Na którym obecnie gram:)
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ale to nie panoramiczny zapewne:), zbieraj na monitor lcd
     
  7. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no niestety nie panoramiczny ale też da się grać:)
    co do tych lcd to jakie tanie modele byście polecili?:)
     
  8. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie chcąc zakładać nowego tematu mam pytanie odnośnie play&charge dziś dostałem nowiutki orginał i pisaliście że można na PC ładować jak jest wyłączony ale diodka się nie świeci:/ trzeba jakieś oprogramowanie? mam XP sp3.

    Chyba że spokojnie mogę przerywać sobie ładowanie i potem doładować bo jak wspominaliście nie ma efektu pamięci czy jakoś tak:)

    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum