1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kolejne pytanie o update

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kanadinol, Czerwiec 15, 2011.

  1. kanadinol

    kanadinol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam mam taki problem:
    soft: 2.2.12625.0, ixtreme 1.6
    wszystkie nowe gry działają (L.A. Noire, Portal2), ale gdy wrzuciłem płytkę z Mortalem to prosi o update.
    Czy jak go zainstaluję wszystko będzie ok?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak
    Nie instaluj tylko tego najnowszego
     
  4. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Dziwne ja mam ten sam dashboard, a instalowałem go podajże przy Crysis 2 i jak grałem w Mortala to nie prosił mnie o innego dashboarda? z płyty cię poprosił czy masz konsole do Xbox Live podłączoną?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    aktualizacja znajduje się już na płycie i wcale nie musi być połączony z xbl.
     
  6. kanadinol

    kanadinol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Przy instalacji wywala błąd, że płyta brudna...
    Może mi ktoś podać linka do tej aktualizacji, żebym mógł wgrać z pendrive'a? Albo prosiłbym chociaż o wersję tej aktualizacji.
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wyzszego dasha niz masz nie wgrasz. bo przestana ci dzialac w ogole nieoryginalne gry. czas najwyzszy zmienic to przedpotopowe ikstrim na cos nowszego. nowy dash i tak cie do tego zmusi. bez nowego dasha nie pograsz w nowe gry. btw jakiego dasha wymaga mortal? bo jezeli tego co masz ... to jest to chore ;]
     
  8. marko_25

    marko_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TYlko najnowszy :) Pozdrawiam
     
  9. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Z sory za mały offtop, @marko_25 proszę Cię nie nabijaj sobie postów. Do wielu tematów nie wnosisz nic nowego tylko kopiujesz posty przedmówców.
    PS. Nie liczy się ile masz postów tylko ilu osobom pomogłeś ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum