1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kolejność dash - dash - flash ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez impoR, Październik 4, 2011.

  1. impoR

    impoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Na wstępie chce zaznaczyć że trochę na forum siedzę i czytam, ale już się deko pogubiłem i chciałbym się upewnić że nic nie uwalę przez głupi błąd. A więc. Posiadam X-a Falcona. Na dzień dzisiejszy dash 2.0.12625.0 iX 1.9. Chcę zaktualizować na 13599 więc usunąć iX i wgrać LT 2.0. No i tu się rodzi pierwsze pytanie czy można od razu aktualizować do 13599 czy trzeba po drodze zaliczyć 13146 ? Bo 13146 zmienia Litki wszystkie na jeden typ, a 13599 pewności nie mam.
    Więc z pena wgrać 13146 potem z pena 13599 i na końcu Flash do LT 2.0 ??
    Przyrobieniu flash-a na 2.0 obowiązuje dalej mój key napędu tak jak zazwyczaj czy jest to już mi zbędne ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Dash nie widzi LT 1.9 i wzwyż. Jeśli nie posiadasz klucza to go zczytujesz. Potem wgrywasz 13599 i flash lt 2.0
     
  4. impoR

    impoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A przeniesienie sektora z zapisanym key-em przy zmianie dasha ?? bo wiem że kiedyś było z tym zamieszanie
     
  5. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dlatego najpierw wyciągnij klucz a dopiero potem aktulka do 13599, będzie łatwiej. Klucz zostanie przeniesiony lecz zostanie ten sam
     
  6. impoR

    impoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Klucz mam zapisany na CD ;)

    13599 - zmienia liteona v2 na ten jedyny słuszny typ ?
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Co? Nie rozumiem.
    Masz klucz to wgrywaj 13599 i flash.
     
  8. impoR

    impoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do dasha 13141 było rozróżnienie firmware napędów liteona chyba coś koło 6 różnych wersji (z tą liczbą mogę się motać w zeznaniach) potem firmware napędów liteona został zmieniony na jedyny słuszny "orig-02510C-1c000" i dlatego dopytuje czy 13599 zmienia na ten firmware na ori i jedyny słuszny czy nie ... po prostu chcę uniknąć jakichś komplikacji bo za nerwowy na to jestem ;)
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. impoR

    impoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie na logikę to młotek ze mnie bo jeśli 13599 zdejmuje iX to musi robić też litki na 02510.
    Tak czy siak dzięki za wyprostowanie sytuacji, dam znać jak to wszystko poszło.

    Pozdrawiam impoR :cool:
     
  11. impoR

    impoR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszytko poszło ok. Najpierw z pena 13599 potem firmware po JF.

    Dziękuje za pomoc i rozwianie wątpliwości.
     
Wczytywanie...

Poleć forum