1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kolejny problem dotyczacy sygnatury.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Damian_89, Listopad 2, 2014.

  1. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Witam szanownych forumowiczów, widzę tematów odnośnie problemów z sygnatura trochę już było, również mam problem ponieważ mam pliczek 400x50 i chce go załadować na serwer i lipa, poprzez podanie adresu www to samo "Nie udało się załadować pliku obrazka". Przeglądarka Mozilla, winda 7 X64-bit jeżeli to ma jakieś znaczenie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    podaj adres sygnatury zobaczę czy z poziomu MODa się uda ustawić
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie uda się jest z tym problem, Ci którzy od dawna mają i nie zmieniali mają w profilu fotkę, natomiast ta która występuje obok posta działa poprawnie i w sygnie na dole też wszystko działa.

    Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28096
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zapodaj mi tu ten obrazek
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28096
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Dodane
     
  8. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Dziękuje za pomoc. Czyli i problem będzie występował przy zmianie sygnatury.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Damian jakiej rozdzielczości używasz na swoim monitorze ?
    bo na 1280 x 1024 to prawie nic nie widać, ciężko domyślić się co na niej jest napisane ;D
     
  10. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Nic nie poradze na to ze proporcje niektórych sygnatur są dwa razy większe niż mojej. Skoro miałem podana rozdzielczość to jej się trzymalem, chciałem sprawdzić jak będzie wyglądać ale naprawdę jest lipa. U mnie na rozdzielczości 1920x1080 dopiero nic nie widac. Może ktoś wyjaśni dlaczego jedni maja 4 razy większe sygnatury jak moje i jest dobrze a ja nawet bez pomocy moderatorów nie mogę dodac wlasnej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum