1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kolejny problem z demem (tym razem pes)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oskaru, Wrzesień 21, 2011.

  1. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż sciągnołem z tego forum demo pes 12. Nagrałem je na płyte i tym razem wszystko jest git tyle że jak uruchamiam to wyskakuje że gra potrzebuje aktualizacji aby można było ją uruchomić (konsola nie przerabiana jeżeli to coś zmienia) i teraz moje pytanie skąd wziąć tą aktualizacje i czy to coś pomoże w odpaleniu dema? Przepraszam że zawracam głowe takimi pierdołami ale jestem totalnie zielony w sprawach związanych z xbox gdyż mam go zaledwie miesiąc. Prosze o pomoc i z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy byłby w stanie ktoś pomóc?
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie przerobiona połącz się z live lub ściągnij sobie z xbox.com wgraj na pena lub dvd i włóż do xa i włącz i będzie działąć
     
  5. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak pobrać z xbox.com to demo? Bo jak chce pobierać to pisze że prosto na konsole ono się chce pobrać.
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to potrzebujesz aktualizacje czy demo?
     
  7. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Demo pobrałem z tego forum i nagrałem na płyte wrzucam płyte do konsoli odpalam demo, robi się czarny ekran i po kilku sekundach wyskakuje komunikat: Gra wymaga aktualizacji która nie została znaleziona.
    Chce się dowiedzieć co zrobić aby odpalić demo jestem konkretnie zielony w tych sprawach ;/
     
  8. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    pobierz najnowszy dashboard (aktualizacja)
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    http://www.xbox.com/system-update-usb ściagnij ten rozpakuj wgraj na pena. i przy wyłaczonej konsoli włóż pena i włącz konsole .można też nagrać to na dvd i powino ci demo pójść.jak nie przerobiona konsola nie ma strachu że usunie przeróbke:)
     
  10. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki zaraz spróbuje ;]
     
  11. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie ;d jak wgrać te aktualizacje na konsole? Wypaliłem je na płytke w folderze $systemupdate wkładam płyte i co dalej?
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale przy wyłaczonej konsoli musisz mięć już ja w napędzi czyli włacz konsole włóż płyte wyłącz i włącz konsole i powino pójść
     
  14. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już wszystko mam i działa elegancko teraz tylko musze fife pobrać i przetestować ;). Dzięki za pomoc .
     
Wczytywanie...

Poleć forum