1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kolejny problem z MW2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez GawedaS, Kwiecień 11, 2010.

  1. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    Witam .

    Mam kolejny problem z MW2
    w czasie gry przez liva co chwile mi sie rozlancza net , musze na nowo sie logowac bo xbl

    mam tak tylko w tej grze

    na 10 szpili moze z 2 skonczylem do konca , bo takto to zawsze mnie rozlancza

    nie jest to wina raczej sprzetu bo kabel sprawdzalem , konsola resetowana , zreszta wczoraj tez tak mialem

    ktos wie moze co to bedzie ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    nikt tnic nie wie na ten temat ??
     
  4. krys089

    krys089 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak masz łącze?
    Jak masz rodzaj natu?
    Czy jak grasz ktoś korzysta z tego samego łącza?
     
  5. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    Mam netie 16mb
    nikt inny nie korzysta z neta w czasie jak ja gram
     
  6. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kabel od neta podłączasz bezpośrednio do konsoli, czy najpierw do PC a potem mostek na konsolę?
     
Wczytywanie...

Poleć forum