1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kolor tła menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snajper96, Grudzień 28, 2012.

  1. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    Witam. Od niedawna w menu głównym konsoli tzn tam gdzie pisze "xbox live' zamiast białego tła jest czarne... CO zorbić jak to zmienić aby wróciło do poprzedniego stanu??? (kolor sam się zmienił) . Dzięki za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MiroHxPL

    MiroHxPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jaworzno, Poland
    Mógłbyś podać screena z zaznaczonym tym bo nie ogarniam :/
     
  4. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    !TigraTeam
    A jaki mógł być powód że się to zrobiło? myślałem że dlatego bo grałęm w domy na plazmie 32" a tydzien temu wyjechalem i gram na 42" i od tej pory tak właśnie jest.
     
  7. TheGodfather

    TheGodfather Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trinacria
    Prawdopodobnie jest to już związane z programistami. Dla pocieszenia, mam tak samo =)
     
    1 osoba to lubi.
  8. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Ja mam tak od zawsze, a konsolę mam od roku. Zmienili i tak już jest.
     
    1 osoba to lubi.
  9. snajper96

    snajper96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    podkarpacie
    Okey dzięki chłopaki! :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum