1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kolory

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Juro223, Listopad 4, 2009.

  1. Juro223

    Juro223 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem, mianowicie nie mam koloru czerwonego na wyświetlanym obrazie. np przycisk B jest szary a nie czerwony itp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jazzhoo

    Jazzhoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napisz jaki masz monitor/tv i w jaki sposób podłączasz X'a.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jakim kablem podłączasz xboxa ? włóż i wyciąg kilka razy wtyczkę/i
    podociskaj inne kable ,jaki masz monitor/tv czy sygnał z innych urządzeń też jest bez czerwonego ? [może kabel gdzieś sięprzerwał ,poruszaj końcówkami i patrz na ekran]
    napisz coś więcej bo nic nie wiadomo z twojego opisu ...
     
  5. csbeny

    csbeny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    no i jakie masz ustawienia w Xie jesli chodzi o system kolorow.
     
  6. Morlun55

    Morlun55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lidzbark Warmiński
    U mnie jest coś takiego jak ustawie w telewizorze na AV-S (kablem composite). Po przełączeniu na AV wszystko jest normalnie. Może spróbuj poprzełączać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum