1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kompatibilnosc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 87grzes, Maj 31, 2010.

  1. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Witam
    mam pytanie czy jesli gra jest w wave 6 i przerobie go na wave 4 tak jak podane jest tutaj na forum (http://xboxforum.pl/iso-f31/abgx360-patchowanie-z-wave-4-na-wave3-2-a-29068.html) to czy to wystarczy aby gra odpalila na xboxie z ixtreme1,6?? albo trzeba jeszcze cos zrobic aby byla kompatibilna z ixtreme??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do 1.6 to raczej do wave 3 musisz.Albo używać activate.iso
     
  4. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    to przerobie na wave 3 i to bedzie wystarczyc aby gra odpalila sie na xboxie z ixtreme ?? bo uzywam tez XDVDMulleterBeta10.2 i tam jest ta "opcja" ixtreme compatibilne no i przy tym nie mam odhaczone
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przerób tylko obraz 360 wave patcherem i będzie si.
     
  6. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Ok to przerobie patcherem i sprawdze czy dziala:) oby dzialalo ;d
     
  7. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak kolega wyżej napisał : jak masz ix 1.51 lub 1.6 to przerabiasz na wave 3 . Jak masz ix 1.4 - 1.5 to na wave 2 . Jak masz ix 1.61 i nowszego to nic nie musisz paczować .
     
  8. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    mam 1.6 ale i tak spachowalem gre na wave 3 nagralem na dvd 8,5GB Verbatim wkladam do konsoli i odpala mi sie jako "film" tzn wielke logo xboxa i na dole menu do otwarzania ;/ cos czuje ze chyba nie zagram w red dead redemption :( chyba ze Active.iso by cos pomoglo??
     
  9. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To widocznie masz 1.61 jeżeli po spatchwaniu na wave3 nie działa. Upewnij się jakie masz ixtreme.
     
  10. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    a jak to moge sprawdzic?? bo konsole juz kupilem z wgranym ixtreme
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musialbys podpiac naped pod pc lub probowac wkladac gry z roznymi wave. Tylko ze teraz to juz nie jest takie pewne, bo np. 1.61 NS i LT otworza wszystkie wave (razem z patchowanymi) i juz jest problem z rozpoznaniem.
     
  12. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Czyli jak na przerobce na wave 3 mi nie wlaczyl sie red dead to nagrac tak jak jest obraz zrobiony ??

    a co z tym w XDVDMulleter Beta 10.2 ?? bo wyczytalem ze przed nagraniem lepiej obraz sprawdzic czy jest ixtreme kompatibilne, no ja jak wrzucam do tego programu obraz z gra to wyskakuje ze cos z data albo ini a tam w okienku gdzie jest ixtreme compatibile (czy jakos tak) ostatnie nie mam odhaczone (wrzucil bym foto ale nie wiem jak na forum sie wrzuca ( nowy jestm ))

    Ogladalem obraz plyty jest na wave 4 przez XDVDMulleter Beta 10.2 nie wiem czy nie nagrac tak jak jest obraz plyty bez zadnego spr i wogole tylko od razu imgburn bo jak wrzucam obraz do XDVDMulleter Beta 10.2 to dzieje sie to co powyzej napisalem a nie chce tez stracic kolejnej plyty verbatim ktore nie ma co ukrywac tanie nie sa
     
  13. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Więc jeśli nagrałeś grę ( z wave 4 lub wyższym ) i nie działała , potem przerobiłeś z wave 4,5 czy 6 na wave 3 i również nie działa to spróbuj przerobić na wave 2 , nagraj i zobacz czy odpali . Pamiętaj też żeby po paczowniu nie sprawdzać takiej gry w abgx bo przywróci oryginalny wave w grze i nic nie wyjdzie z paczowania i gra nie odpali . Po paczowaniu nic nie sprawdzasz tylko nagrywasz i koniec .

    PS do sprawdzania gry nie używaj przestarzałego Mulletera tylko abgx360 .
     
  14. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    wrzucam obraz gry do abgx-a (najnowsza wersja) i taki log mi wyskakuje ( http://w407.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6DPc5HXUUqk ) i czy z wiazku z tym obraz z gra jest sprawny ?? mozna nagrywac i cieszyc sie z grania?? czy jednak cos nie hallo??
     
  15. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
  16. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak,obraz wygląda dobrze.Zrób tak jak wyżej ktoś napisał,spat**** do wave 2 i nagraj.
     
  17. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Boże widzisz a nie grzmisz! Nie dość, że piraci to jeszcze mu 5zł na płytę szkoda! Popróbuj sam i się przekonasz jaki masz wave. Jeżeli wave 3 Ci nie chodzi to pat**** na wave 2. Jeżeli to nie chodzi to nagraj oryginalny obraz bez przerabiania!
     
  18. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Ok juz wszystko gra i dziala :)
    Temat uwazam za zamkniety
    Dziekuje za kazda rade i pomoc
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kolego to napisz wkońcu na jaki wave przerobiłeś ten obraz ??
    bo ja tez niewiem jakie iextreme mam i tez tak kombinuje
     
  20. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Wave 4 bo mam ixtreme 1,61
     
  21. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to jak masz 1.61 to nic nie musisz paczować bo 1.61 odpali każdy wave czy to 2 albo 6 bez różnicy . Ściągasz grę , sprawdzasz w abgx czy wszystko OK i nagrywasz .
     

Poleć forum