1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kompatybilność zasilacza

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez grzesiek34232, Styczeń 13, 2009.

  1. grzesiek34232

    grzesiek34232 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałem problem z xboxem i wysłałem go na gwarancję. Koleś powiedział że zasilacz nie wyrabia i że muszę zmienić ze 175W na 203W. I tu moje pytanie czy zasilacz 203W będzie pasował do mojego Falcona z HDMI? Proszę o pomoc bo nie mam xboxa już od świąt:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Że zasilacz nie wyrabia.. wydaje mi się to bzdurą, falcon musi działać dobrze na zasilaczu 175W, jeśli nie to powinni Ci wymienić całą konsolę na nową. Z tego co mi wiadomo to falcon będzie działać na zasilaczu 203W
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Spokojnie będzie pasowa. Co do tego, że zasilacz 175W nie wyrabia na Falcon'ie to koleś cię wkręca. 175W spokojnie wystarcza do zasilenia Falcona i był zbudowany z myślą o tym modelu.
     
  5. brejhart

    brejhart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co wiem zasilacze nie sa kompatybilne miedzy wersjami bo jest blokada mechaniczna. Ponizej foto:

    [​IMG]
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To źle widzisz. Było już na ten temat.
     
  7. grzesiek34232

    grzesiek34232 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdy wkładam płytę z gra to się wyświetla OTWÓRZ DVD, OTWÓRZ NAPĘD lub pogram 5 minut a potem jest błąd przeczyść szmatką. Nagrywam na Verbatim DVD+R DL na Pioneer DVR-216. Przedtem wszystkie gry działały a problemy zaczęły się po miesiącu grania. Mam przerobiony napęd Samsung. Jeśli nie będzie działać na zasilaczu kumpla 175W to kupuje przerobiony napęd Lite-on na allegro.
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. grzesiek34232

    grzesiek34232 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właściwie to mógłbym spróbować naprawy samodzielnej bo i tak nic już bardziej nie zepsuje a jeśli nie naprawie to kupię tego Liteona z allegro. Dzięki wszystkim za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum