1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kompatybilnośc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Malcus, Sierpień 29, 2009.

  1. Malcus

    Malcus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Międzyrzecze / Silesia
    Witam

    Mam pytanie... Ściągnąłem grę Batman z forum i po przepuszczeniu jej przez Xdvdmulleter Beta 10.2 pokazało, że gra nie jest kompatybilna z iXtreme, więc zpatchowalem tą gre za pomocą programu "ppf-o-matic3" no i teraz niby jest kompatybilne, ale gra i tak nie działa.

    Jak zpatchowac tą gre?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie używaj już tego programu! UŻYWAJ TYLKO I WYŁĄCZNIE ABGX360! XDVDMULLETER jest za stary na nowe gry
     
  4. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Batman posiada wawe3 więc Xdvdmulleter Beta 10.2 tego nie obsługuje. Xdvdmulleter Beta 10.2 nie był aktualizowany od bardzo, bardzo dawna. Pozbądź się tego programu i używaj tylko i wyłącznie abgx360 - jak go skonfigurować jest podane na forum.
     
  5. Malcus

    Malcus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Międzyrzecze / Silesia
    Czyli jest możliwość, że gra którą sciągnąłem będzie działać?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Oczywiście, że tak. Sprawdź ją tym programem co obaj podaliśmy. Masz widzę iX 1.6 więc nie musisz nic patchować
     
  7. Malcus

    Malcus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Międzyrzecze / Silesia
    Skad moge sciagnac abgx'a najnowsza wersje?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  9. Malcus

    Malcus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Międzyrzecze / Silesia
    Ok, dzięki za pomoc. Sprawdziłem wlasnie ten obraz abgxem i jak na razie wyskoczylo AutoFix Failed! a w tym momencie trwa jakis Checking game crc
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    http://x360iso.org/poradniki-iso/19483-wytlumacznie-bledow-abgx360.html <= to też Ci się przyda ;) Jak coś to można coś tam ściągać żeby AutoFix działał dobrze
     
Wczytywanie...

Poleć forum