1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kompletnie zielony

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pyrographic, Czerwiec 19, 2013.

  1. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, pewnie zaraz poleci na mnie masa negatywnych komentarzy itp ale stwierdzilem ze warto zapytac moze ktos mi pomoze :)
    kupiłem Xbox 360 Arcade używany, przerobiony z LT 3.0 nie znam sie na tym kompletnie i nie mam pojecia w jaki sposob moglbym zainstalowac gry
    chodzi mi o sposob z pendrivem lub dyskiem przenosnym mam pare gier w Iso te XGD2 jak i te XGD3 ale niestety nie wiem jak sie za to zabrac
    z góry dziekuje za pomoc
    pozrdawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Żeby grać z dysku i pendrive to potrzebujesz Rgh. Przy Twoim Lt tylko nagrywanie płyt masz dostępne.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  4. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprzedawca napisal mi to
    "KONSOLE POSIADAJĄ NAJNOWSZY DASHBOARD CO POZWALA NA PODŁĄCZENIE PEN DRIVE LUB DYSKU PRZENOŚNEGO USB JAKO PAMIĘCI XBOX 360"
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, ale gra i tak musi być na płycie.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jeszcze musze dokupić ta specjalna nagrywarke zeby sobie pograc ?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie jest konieczna, ale przydała by się ... tak można powiedzieć, jest chyba 6 gier które musisz wypalić IHAS'em, bo mają zabezpieczenie CIV, resztę gier w XGD3 (mp3 trick),
    oraz wszystkie w XGD2 wypalisz jakąkolwiek nagrywarką.
     
    1 osoba to lubi.
  8. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  10. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi
    jeszcze ostatnie pytanko czy jak nagram na plytke juz gre to bede musial grac z plytka ? i czy save beda mi sie zapisywac ?
     
  11. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Musisz mieć płytę w napędzie żeby grę uruchomić (sama grę możesz mieć na dysku skopiowaną) i Save będzie się zapisywać o ile masz jakiś dysk lub kartę pamięci.

    Wysłano z kuchenki gazowej.
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, save'y normalnie będą się zapisywać, a grać musisz z płytą w napędzie tak czy tak.
    Przy flash'u napędu LT, możesz grę zainstalować na dysku ,ale żeby ją uruchomić i tak płytę w napędzie umieścić trzeba, bez płyty da się tylko na RGH
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum