1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Komputer i Xbox 360 pod jeden monitor.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez megatomik, Styczeń 29, 2012.

  1. megatomik

    megatomik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, kupiłem kabel VGA do xbox 360, lecz męczy mnie co chwila przełączanie kabli komputer>xbox. Ale mój monitor ma jeszcze wyjście DVI, a karta graficzna DVI i HDMI, zastanawiałem się nad kupnem kabla DVI lub 'hdmi to dvi' i podłączenia monitor>komputer, a ten kabel od xbox 360 byłby cały czas podpięty na VGA, tylko jest jeden problem, Mój monitor nie ma żadnej opcji przełączania się między wtykami, więc na jakiej zasadzie by to działało? Włączony komputer działa DVI , a włączony xbox 360 (przy wyłączonym pc) działa VGA? Bo takie coś by mi wystarczyło do satysfakcji. Dodam że mój monitor ma ok. 5 lat, jest to 21' cali monitor LCD firmy 'HYUNDAI' (i szczerze bardzo dobrze się trzyma i cały czas ma śliczne kolory).
    Chodzi o ten kabel: http://allegro.pl/kabel-hdmi-dvi-fullhd-2m-gold-1080p-najtaniej-i2076429476.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Prawdopodobnie da się(poczytaj trochę w internecie)
     
  4. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jeżeli ne ma możliwości ręcznego przełączenia sygnalu to moze nie dzialac wcale lub automatycznie sie przełączać po wykryciu sygnału na danym wejsciu
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jest specjalny kabelek z dwoma damskimi i jednym meskim - kiedys mialem tak podlaczone zanim kupilem drugi monitor.
    jak wlaczalem konsole to wszystko ok ale jak obydwa urzadzenia byly wlaczone - komp i xbox - to monotor na sekunde wygasal i zawsze po odswiezeniu pokazywal obraz z komputera. zeby grac pozniej na xboxie musialem odlaczyc kabel i wpiac z powrotem (ten od konsoli)
    troche problematyczne ale.. DA SIĘ
     
Wczytywanie...

Poleć forum