1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

komputer nie widzi dysku zewnętrznego który uprzednio skonfigurowałem w xboxie 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mnich2068, Czerwiec 3, 2013.

  1. mnich2068

    mnich2068 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, ostatnio podłączyłem dysk zewnętrzny seagate 2TB do Xboxa 360 przez usb i skonfigurowałem, niestety moim błędem było niedoczytanie informacji że max co zobaczy xbox to będzie 32gb i tak też widzi. Problem w tym że skonfigurowany w xboxie dysk nie jest teraz widoczny przez komputer :(
    Prośba wielka o informacje co można teraz zrobić by dysk znów był widoczny przez komputer ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    W ogóle go nie widzi? W menedżerze urządzeń, w jakimś programie?
    Jeśli nie to spróbuj wyjąć go z obudowy i podłączyć przez SATA

    btw.
    Xbox obsługuję max 32 gb na USB (przy nowym dashu), na RGH może wykryć max 2 TB w formacie FAT32
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Prawy przycisk myszy na MÓJ KOMPUTER / Zarządzaj / Magazyn / Zarządzanie dyskami

    Zobacz czy tutaj jest ten dysk widoczny, być może jest tylko nie ma przypisanej litery

    Jeśli tak jest , to: Prawy przycisk myszy na ten dysk i Zmień literę dysku oraz ścieżki.

    Potem format na PC.
     
    1 osoba to lubi.
  5. mnich2068

    mnich2068 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tutaj widzę dysk :), przy czym nie mogę przypisać litery, mogę natomiast usunąć partycję, stan (nieznana partycja)- mam ją usunąć ?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli na tym dysku nie masz nic ważnego to usuń, pokaże Ci się "nieprzypisane miejsce" , po tym zabiegu dasz : UTWÓRZ NOWĄ PARTYCJĘ czy jakoś tak,
    i sformatujesz, jak chcesz ten dysk pod PC to formatuj do NTFS.
    pozdr
     
    1 osoba to lubi.
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    usunąć wszystkie zalożyć windowskie fat 32 czy ntts
     
  8. mnich2068

    mnich2068 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bardzo dziękuję za pomoc, teraz wszystko jest ok :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum