1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Komputer nie widzi napędu w windowsie a w dosflashu tak

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Baca, Grudzień 1, 2010.

  1. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Taj haj w temacie, w jungle flasher napędu mi nie widzi a w dosflashu nie, musze wyciągnąć klucz z napędu tak wiec potrzebny mi jest jungle flasher, prosze o porady.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kozman

    kozman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakie byś chciał porady, skoro nie opisujesz konkretnie co robisz w jungleflasher.
    Napisz jaki masz napęd, co dokladnie robisz i ktoś pomoże Ci w tym.
     
  4. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    mi nie widziało napędu na starszej płycie głównej, jak kolega wyżej napisał podaj co robisz i jaka masz płyte główną.
     
  5. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    a w dosflashu nie można zczytac klucza? jest taka opcja
     
Wczytywanie...

Poleć forum