1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Komunikat o braku miejsca na dysku podczas kopiowania patchy do gier.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez AjnSztajn, Sierpień 15, 2010.

  1. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Mam dysk 250 gb , nie oryginalny przeróbka z 320. Wgrywałem wcześniej na niego za pomocą xport patche do gier i wszystko grało. Teraz kiedy próbowałem nagrać program wieszał się i wypisywał komunikat o braku miejsce. Być może przyczyną jest to że zmieniłem płytę do pc na nowszy chipset P43. Teraz zmieniłem również system na Win7 Ultimate i jeszcze nie próbowałem nic dogrywać.Czy ktoś z was próbował dogrywać coś na HD od X360 pod tym systemem? Inna sprawa że za pierwszym razem katalog był pusty teraz były tam już poprzednio wgrane patche.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  4. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Program ściągnąłem, ta wersja dobrze obsługuje 250 ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ta wersja obsluguje nawet 500GB i wieksze.
     
  6. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    X360 bez homebrew obsługuje takie dyski ? Wydawało mi się że 250 to chyba największe.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tylko z jtag
     
Wczytywanie...

Poleć forum