1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Komunikat o ścierce-czy to może być wina napędu?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Vaiper, Listopad 13, 2014.

  1. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Posiadam przeróbkę lt 3.0. Dzisiaj kilka razy doświadczyłem komunikatu o ścierce ( raz nawet w trakcie gry.) i tu zaczyna się zabawa, ponieważ wyskoczyło mi to przy 3 różnych grach. 2 nagrane są na verbach, najstarza ma ledwie miesiąc, a to właśnie na niej wyskoczył mi komunikat o ścierce w trakcie. Jedna to maxwel z fifa 14 pożyczony od jednego kumpla, aby grać multi z drugim :D (on ma 15 na x'one, więc dopóki ja nie kupię, musimy sobie tak radzić). Normalnie mógłbym uznać że to wina płyty, no ale 3 tego samego dnia... To raczej nie jest przypadek. Jak myślicie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to na pewno wina napędu a konkretniej lasera.
    przeczyść go albo ostatecznie wymień
     
    1 osoba to lubi.
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czyszczenie =kalibracja. Mechaniczne czyszczenie nic nie da
     
    1 osoba to lubi.
  5. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Eee... Jak to zrobić? I czym się różni ta kalibracja od czyszczenia mechanicznego?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba zmierzyć rezystancje lasera. Zjechać do okolo 3.5-3 lewa potencjometr na laserze
     
  7. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    eee...aha. to lepiej poprszę znajomego, on się na tym zna:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum