1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Komunikat o zaliczeniu osiągnięcia nie pojawia się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TKubiak, Maj 3, 2010.

  1. TKubiak

    TKubiak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich forumowiczów.

    Dzisiaj pojawił mi się dosyć denerwujący problem. Właśnie dziś po raz pierwszy użyłem XBOX Live, stworzyłem profil na podstawie starego, grałem sobie w różne gry itd.

    Od tego czasu jednak pojawił się problem. Mianowicie po zaliczeniu byle jakiego achievementu niezależnie od gry, a także niezależnie od podłączenia do XBOX Live - nie pojawia mi się standardowy komunikat u góry ekranu, informujący, iż dane osiągnięcie zostało zaliczone.

    Jest to dla mnie dość denerwujące, więc zwracam się z pytaniem, czy da się to jakoś naprawić, żeby z powrotem działało jak należy.

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    u mnie tez juz sie nie pojawia, dopiero sie skapnalem jak napisales post :p a kiedys bylo info. dziwne
     
  4. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    W sensie że nie masz napisane że odblokowano osiągniecie. ale ono jest pokazane w spisie gier czy jak?
     
  5. TKubiak

    TKubiak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie tak było, ale znalazłem już rozwiązanie :)

    W czasie gry trzeba wcisnąć środkowy przycisk na padzie, następnie przejść w zakładkę Media, a później w Powiadomienia. Tam zaznaczamy opcję Pokaż Powiadomienia i wszystko będzie jak należy ;)
     
  6. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    a da sie zrobic nowy profil i zachowac starą biblioteke gier z gamescore ?
     
  7. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety punkty są przypisane do profilu nie da sie ich przenieść.
     
  8. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Tak samo jak save :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum