1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Komunikat "Odtwórz dvd"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuubi12, Lipiec 15, 2010.

  1. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przerobke 1.5 . nagralem skate 3 na wave 2 , i pisze odtworz dvd . plyta verbatim dvd + r DL , nagrywane x2.4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    po pierwsze nie pisze tylko jest napisane, a po drugie zapraszam do działu z artykułami i tutorialami.
     
  4. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Jeśli tak pisze to coś poszło nie tak . Albo nie udało się paczowanie albo po paczowaniu sprawdziłeś grę w abgx co przywróciło oryginalny wave , albo nie masz ix 1.5 .
     
  5. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam chyba ix 1.5 bo jak nagralem gta IV to troche pochodzi i sie wylacza , ale to inna sprawa .
    nie sprawdzalem w abgx .
    jak sprawdzic jaki sie ma ix ?
    mam shifta , co bdb dziala od kumpla - juz nagranego . moge jakos sprawidzc jaki to wave?
     
  6. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Możesz sprawdzić podłączając napęd z X360 do PC . Tutoriale co i jak są na forum . Lub "doświadczalnie" nagrywając grę z wave 4 lub wyżej , i jeśli nie odpali paczujesz do wave 3 i znowu nagrywasz jak dalej nie odpali to paczujesz do wave 2 . Na jakimś z tych etapów gra odpali i wówczas ( z grubsza ) będziesz wiedział jaki masz Ixtreme .
     
  7. ijoj47

    ijoj47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    źle obrobiony obraz;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum