1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

komunikat wyczysc mieka szmatka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czarnyBP, Styczeń 1, 2012.

  1. czarnyBP

    czarnyBP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    mam problem z konsola po aktualizajci nowego dasha i wgraniu nowego lt3.0, mianowicie wyskakuje mi komunikat ze prosze wyczyscic plyte mieka szmatka, co ciekawe ten komunikat wyskakuje tylko na nowych grach z xgd3, gry pachowane wedlug toturialy i nagrane tez wedlug toturiali, i wslanie nie wim w czym problem, moze ktos mial takie cos i wie jak to rozwiazac?

    p.s. nagrywane na nagrywarce LG nie ihasz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To zapewne problem z nagrywarką choć c4eva zapewniali, że będzie wsparcie dla "nie ihasów".
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    czyli najprawdopodobniej wina nagrywarki jezeli normalne gry(nie xgd3) dzialaja poprawnie
     
  5. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tego nie jestem pewien. Nie mam nowszego dasha i nie mogę Ci tego potwierdzić. Bazuję na wiedzy zdobytej z for a nie na doświadczeniu. Poczekaj na kogoś, kto ma ten sam problem i znalazł odpowiedź.
     
  6. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    A wrzucałeś ten plik z patchem do folderu z grą jak nie to spróbuj
     
  7. czarnyBP

    czarnyBP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plik z patchem wrzucalem do folderu z gra i komunikat sie pokazuej, nastepna gralem nie wrzucajac pliku do folderu i taz komunikat sie pokazuje
     
  8. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    To została ci zainwestować w ihasa a najlepiej spróbuj u kogos innego nagrac i czy ten bład będzie się powtarzał
     
  9. czarnyBP

    czarnyBP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zaraz sproboje na laptopie, tam jest starsza nagrywarka to napisze co i jak po nagraniu
     
  10. czarnyBP

    czarnyBP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety po 25 % wyskoczyl komunikat o bledzie i nagrywanie skonczylo sie niepowodzeniem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum