1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Komunikatory głosowe Xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krakow2000, Sierpień 18, 2010.

  1. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy jest możliwość korzystania np. ze Skype czy komunikator ala gg na Xklocku?? Głównie chodzi mi o to iż kumple i znajomi siedzą głównie na Skype a grając na konsoli (jak ją już zakupię :) ) też chciał bym z nimi pogadać nie włączając kompa. Nie chce im mieszać aby specjalnie dla mnie instalowali jakiś inny komunikator tylko po to aby ze mną pogadać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Raczej się tak nie da, że gadasz z nimi przez Sype, czy GG, które miałbyś w Xie.
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Oczywiście xbox ma swój komunikator głosowy, tylko że jest on specyficzny i wbudowany w system, i dostępny tylko na Xboxie :) Niestety, tak jak chcesz to się nie da.
     
  5. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie jesten peiwen, ale chyba jest możliwość przez Windows Live.
     
  6. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Tylko przez windows live mozna
     
Wczytywanie...

Poleć forum