1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

konfiguracja abgx360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez millo1986, Styczeń 30, 2013.

  1. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    troche za duzo tych poradnikow w necie bo w kazdym inne opcje sa zaznaczone:)....jak ustawic abgx360 1.0.6 pod LT 30 zeby dobrze mi nagrało płyte.. ma pisac Topology data is currently verified.... poki co wyskoczyło mi verrification was successfull czyli niby dobrze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  4. wilasek

    wilasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    apropo abgx 360 jak juz tam na koncu wyskoczy 100% i wszystko jest ok bez bledow to trzeba cos zapisac / dodac do tego pliku .iso z gra czy poprostu wylaczam abgx360 i odpalam imgburna i nagrywam ?
     
  5. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Nic nie musisz kombinować :)
    Po weryfikacji wypalaj od razu :)
    Pozdr !
     
  6. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok dzieki probuje... przerabiam taka gre Gears_of_War_3_READNFO_XGD3_0800_USA_RF-XBOX360-RRoD {BOOBSMAN} .mam pytanie.. jak wczesniej przygotowalem to gre pod lt 2 abixem.. to teraz moge ja jeszcze raz puscic pod lt 30. Tymi wlasnie ustawieniami nowymi w abgx?
     
  7. wilasek

    wilasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    jak masz ustawione tak jak w tutorialu to smialo mozesz przepuscic przez abxg.
     
  8. wilasek

    wilasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    a disable writes ma byc zaznaczone czy nie ?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: konfiguracja abgx360

    Jeśli nie ma dogrywać topologydata pod lt3.0 to zaznacz, jeśli ma wgrac to nie zaznaczaj

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. wilasek

    wilasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    czyli jak mam lt 3 to mam caly czas odznaczone miec? (tzn bedzie dogrywac czy jak bo nie wiem)
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: konfiguracja abgx360

    Tak, jak masz 3.0 to odznaczone

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum