1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konfiguracja FSD , DL i pliku launch.ini

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SkateR991, Listopad 10, 2013.

  1. SkateR991

    SkateR991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich
    Konfigurowałem przed chwilą FSD Dashlaunch i plik launch.ini z tego poradnika :http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-jtag-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/index35.html w pliku launch.ini zaznaczyłem liveblock na true. Moje pytanie brzmi: Czy mogę bez obaw włączyć sieć wifi ?
    Czy sieć uruchamiać z oryginalnego dasha czy może inaczej ?
    Z góry przepraszam że zadaje takie banalne pytania ale chce się upewnić żeby sobie konsoli nie zblokować .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz. Konfig sieci w nxe.
     
  4. SkateR991

    SkateR991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy, że najpierw mam zamknąć FSD i włączyć oryginalny dash i w tym oryginalnym dashu włączyć i skonfigurować wifi ?
    Czy ta blokada działa Też na oryginalnym dashu czy tylko w FSD ?
     
  5. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Działa - dokładniej - powinno działać (chociaż w samym opisie dashlauncha jest ostrzeżenie, że niektórzy użytkownicy zgłaszają z tym problem), dla pewności dodaje się ustawienie w kontroli rodzicielskiej logowanie do Live - nie, tworzenie kont live - nie.
     
  6. SkateR991

    SkateR991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dla pewności zrobiłem tak jak kazałeś w tej kontroli rodzicielskiej
    To znaczy że gdybym teraz uruchomił sieć przez wifi i nawet gdyby ta blokada jakimś cudem nie zadziałała to i tak nie da się zalogować do live ?
    Pytam bo wole się upewnić żebym później nie miał problemów :)
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, Liveblock i Livestrong na TRUE i zapis do LAUNCH.INI, spokojnie :)
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Mam pytanie, czy jeżeli mam ustawione livestrong na false to istnieje jakieś ryzyko, że wyłapię bana? Liveblock mam ustawione na True :)
     
  9. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Jeśli mam liveblock i livestrong na true to trzeba zmienić livestrong na false żeby mi okładki pobierało? Bo oba na true i nie chcą się pobierać
     
Wczytywanie...

Poleć forum