1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konfiguracja konsol w System Link

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Czech, Maj 21, 2010.

  1. Czech

    Czech Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Siedlce
    Czy aby zagrać przez system link trzeba konfigurować konsolę? Trzeba zmieniać ustawienia sieci ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak. obydwie konsole musza byc w tej samej podsieci
     
  4. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    jeśli nie rozumiesz podsieci to ustaw x'y :
    1. ip. 192.168.1.10
    brama moze byc pusta jesli nie to np 192.168.1.1
    dns moze byc pusty lub 192.168.1.1
    2. ip 192.168.1.11
    brama jak wyżej
    dns jak wyżej.
    musi działać - oczywiście nie zapomnij o kablu ethernet cross jeśli nie używasz switcha/routera/etc.
     
  5. psyho

    psyho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to jest ze zbanowanymi konsolami ? kiedys systematycznie z kolegą się laczylismy w linka w sposób jak opisany wyżej i zawsze bylo ok . ostatnio kolega złapal bana. zaktualizowal soft zeby dysk odblokowac i smigalo wszystko po linku ok tego dnia. ostatnio kolejne spotkanie i lipa. za nic sie nie można połączyc pomimo ze w grze (borderlands) widzi siebie nawzajem, jednak gdy chcę sie dołączyć do gry to wywala. dodam ze karty sieciowe dzialają , sprawdzane po podłączeniu do neta(moja konsola) i z inna konsolą (kolegi konsola-stary soft) a moze nowy soft posiada jakies ograniczenie odnosnie łączenia sie z konsolami zbanowanymi. proszę o pomoc :) troche zawiłe mam nadzieje ze zrozumiecie o co chodzi :]
     
  6. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ja bym tutaj postawil na przeinstalowanie gry na hdd tudzież odlacz karty pamieci, hdd i zobacz czy uda sie odpalic gre ew jesli hdd lub karta bedzie wymagana podlacz karte pamieci sformatowana bez profilu i zobaczysz czy ban mial wplyw na Twoja karte pamieci/ dysk :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum