1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konfiguracja od poczatku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wałek, Luty 5, 2010.

  1. wałek

    wałek Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów
    witam

    własnie wpinam kabel od neta do xboxa i w sumie nie wiem co dalej trzeba robic...wpisalem ip mase brame dns ...i probuje wpisac maca ale nie moge zrobic pauzy pomiedzy literami i cyframi gdy wpisuje maca...

    jakby ktos mogł krok po kroku opisac jak dobrze wszytko skonfigurowac byłbym wdzieczny :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mac jest z : pomiedzy znakami
     
  4. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    rozumiem ze chodzi ci o ustawienie na routerze dhcp static dla MACa konsoli. W zaleznosci od routera mac wpisuje sie xx:xx... lub xx-xx... lub xx xx... lub poprostu xxxx...

    to co musisz zrobic to przekierowac porty w routerze na konsole a w konsoli ustawic region na UK lub US. Dopiero wtedy zarejestrujesz sie na XBL
     
  5. wałek

    wałek Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów
    ale ja nie ma routera tylko bezposrednio idzie mi sygnał do komputera ...w takim razie musze miec router jeszcze?

    region juz zmieniłem
     
  6. wałek

    wałek Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów
    okazało sie ze trzeba było zadzwonic do mojego operatora o wpuszczenie maca konsoli i po bólu :)

    dzieki za pomoc pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum