1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Konfiguracja PS3 media server

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez budgieda, Sierpień 6, 2010.

  1. budgieda

    budgieda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    czy ktos konfigurował ps3 media server na xbox360 ? wszystko działa cacy , filmy ok , zdjęcia ok , ale za cholere nie widzi plików mp3 w konsoli ,moze ktos wiec co robie nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdź czy masz uruchomione WSZYSTKIE "Silniki Plików Dźwiękowych" - mi to pomogło, sam dzisiaj wziąłem się za konfigurację i muszę przyznać że program jest ZAJEBIS..Y !!
    Teraz walczę ze streemingiem z neta :p
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja doszedłem do tego że program nie chce działać przy połaczeniu XBOX>ROUTER>PC. GDy zrobie połączenie bezpośrednie, wszystko ładnie działa.
     
  5. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odblokuj porty, które potrzebuje xbox w routerze. Jak to zrobić masz mnóstwo tutków na necie no, ale masz ponad 600 postów więc pewnie będzie wiedział.
     
Wczytywanie...

Poleć forum